billiga elavtal

billiga elavtal

Human Traffic

Fem vänner, Jip, Lulu, Koop, Nina och Moff lever för helgerna då det blir konstant party. Jip får inte till det med någon av alla tjejer han träffar och Lulu har en förmåga att träffa helt fel killar. Nina och Koop har däremot en toppenralation - förutom att Kopp inte litar på henne... Bakom en blandning av musik, klubbar, droger och skitsnack är Human Traffic en film om vänner och vänskap.

Originaltitel Human Traffic
Regissör Justin Kerrigan
Manus Justin Kerrigan
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare John Simm, Lorraine Pilkington, Shaun Parkes, Danny Dyer, Carl Cox, Nicola Reynolds, Dean Davies, Peter Albert, Jan Anderson, Terence Beesley, Peter Bramhill, Richard Coyle, Roger Evans, Bradley Freegard, Justin Kerrigan, Andrew Lincoln, Danny Midwinter, Philip Rosch

stgurgel
2018-12-23
Techno Emergency, Virtual Reality, We\\'re running out of New Ideas... Bra energi, bra idioti, rolig dialog.
Korben_Dallas
2016-07-10
JimCarrey är onödigt hård känner jag.
taonaut
2014-01-07
Vad ska man säga? Underbart brittiskt! Underbar elektronisk musik som bara britterna kan göra, härlig humor och dialog, stämningsfylld med behagligt snabbt tempo, brittiskt förhållningssätt till dansfestande och (dans)drogande (på gott och ont)!
lancell
2013-05-28
Vet inte alltid vad som var verklighet och fantasi i filmen, kanske det var meningen, men det störde mig lite. Vissa gånger tycker jag filmen är skitbra och humorn fungerar, andra delar av filmen tycker jag tvärtom.
JimCarrey
2012-11-12
Äckliga, smutsiga, vidriga, inavlade, skelögda, degenererade, äckliga britter
Ponsbach
2009-04-27
FEST! Kanske lite väl mycket fokus droger. Undrar om filmskaparna var trötta på hur filmer oftast framställer och förhåller sig till droger
xorcist
2008-11-03
En väldigt skön film om utelivet för ett gäng missnöjda britter. Stark fyra!
ropes_in_tears
2008-07-08
Men tjena generation x! Klockren generationsskildring! Fast vad narrativet gäller var det kanske lite för plant.
AdamWest
2008-06-13
safe as fuck....
southpaw
2008-04-20
oinspirerat slut, men väldigt fin skildring av klubbkulturen i slutet av nittiotalet.