Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Human Trafficking


När en 16-årig flicka från Ukraina, en ensamstående mor från Ryssland, en 17-årig föräldralös flicka från Rumänien och en tonårig turist blir offer för den internationella sexhandeln sätter en polisstyrka hårt mot hårt. Kate Morozov jobbar som polis på tull och immigrationsverket. Hon ska hjälpa till att hitta de skyldiga männen. Men först måste hon vinna offrens tillit, något som inte är så lätt, då de har blivit brutalt lurade fler gånger i sina liv.


Originaltitel Human Trafficking
Regissör Christian Duguay
Manus Carol Doyle, Agatha Dominik
Genre Kriminalare, Mysterium, Thriller, Mini-serie, Drama, 2000-tal
Skådespelare Donald Sutherland, Robert Carlyle, Mira Sorvino, Rémy Girard, Vlasta Vrana, Isabelle Blais, Von Flores, Marek Vasut, Larry Day, Céline Bonnier, Lynne Adams (I), Sarah Allen, Emma Campbell, Laurence Leboeuf, Mark Antony Krupa, Sarah-Jeanne Labrosse
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 684
Filmnummer 44011

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Stygga-Vargen
2016-09-24
Kanonbra miniserie som handlar om ett ständigt aktuellt och viktigt ämne. Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig, särskilt Mira Sorvino.
Gordyal
2014-09-29
Man får det man kan förvänta sig: En stabil tv-film om ett viktigt ämne berättat på ett relativt rumsrent sätt. Pekpinnarna står som spön i backen, men det kanske är befogat. Ska man nå ut till en bred publik som inte gärna tar av sig skygglapparna så är det kanske så här man ska göra. (8+/15)
Hanness
2013-08-05
Mycket bra film vet dock inte riktigt vad jag ska ge den för betyg pendlar mellan 3-4. Fast lyckades inte förmedla samma känslor som Utrensning och Lilja 4-ever. Någon nämnde Taken, den är ju bara larvig och inte seriös alls.

2013-06-21
Ganska bra och spännande film! Det var intressant att få en inblick i människohandeln och det är ju bara att hålla med föregående talare.. Vilka satans as till människor som styr trafficking-verksamheten! Tyvärr så saknar den pulsen och en del annat för att man ska bli riktigt berörd! Lite svagare 3a.
TF
2012-10-12
Äckliga svin som borde mördas hundra gånger om. Hemsk och äckligt, jävligt svår att kolla på.
emmalona
2012-09-09
Så hemskt men så bra film! Det här visar en verkligen bild av den mänskliga djävulen, helt bisarrt! Man får sådana intryck av denna film att man känner att man lätt skulle kunna kasta sig ut för att rädda dessa människor!!
patrasket
2012-08-22
Lyfter aldrig men helt ok. stark 2a men se taken ist!
Elizadushkufan
2012-07-24
Verkligen gjord som tv-film, men med mycket viktig handling. Riktigt bra film.
Trollunge
2012-04-30
Ingen välgjord eller snygg film på något sätt, men ändock viktig, därav det höga betyget.
RobinsTaste
2012-04-24
Man blir ju fan förbannad av filmen. Satt och skakade av ursinne hur länge som helst. Men den är värd sitt slut. Ritkigt bra rulle.