Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Humongous


En kvinna blir våldtagen vid ett cocktailparty. Några år senare växer hennes son upp till ett hårigt mördarmonster som passar på att göra skäl till sitt namn när några ungdomare blir strandade på hans ö.


Originaltitel Humongous
Regissör Paul Lynch
Manus William Gray
Genre 80-tal, Skräck
Skådespelare Janet Julian, David Wallace, John Wildman, Janit Baldwin, Joy Boushel, Layne Coleman, Shay Garner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 35
Filmnummer 33349

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


menschenfeind
2020-02-11
Passabel F13-kopia. Inledningen var stämningsfull men lovade mer än filmen lyckades leverera.
ziferN
2013-10-12
Charmig och helt klart underhållande 80-tals pärla med en ytterst intressant backstory som jag tyckte väldigt mycket om, jag var dock inte lika förtjust i filmens råkalla stämning men eftersom jag tyckte om storyn så kunde jag överse med det. Men ja, jag gillade filmen absolut och det är alltid kul när man hittar fler gömda 80-tals pärlor som man tycker om.

2013-07-15
Det är beklämmande att den är så blodfattig annars hade detta varit en perfekt slasherfilm. Däremot vinner den mycket på att den är väldigt stämningsfull och av bättre kvalité än många andra filmer i samma genre. Den stora behållningen är givetvis själva monstret som faktiskt är rätt otäckt och som garanterat hade gett mig mardrömmar om jag sett denna film i alltför unga år......
Bumbi78
2012-10-15
Trots att den är lite segdragen och rätt oblodig gillade jag verkligen den skräckisen/slashern. Rå, kall atmosfär rätt igenom och på det hela taget rätt ruggig. Det märks att den tagit mycket inspiration från främst Friday the 13th. Skönt synthigt soundtrack oxå.
dudson
2010-05-17
Rätt Trevlig upplevelse!! Mkt Mörk och Kall skräckis Känns lite ibland som En blandning mellan Final-Terror/och en Friday rulle..Monstret var rätt coolt Med...
benoit
2009-04-07
lite småfräck, men tyvärr inget mer
CinemaniaC
2005-08-09
Bättre än väntat, fanns en elak stämning filmen igenom jag uppskattade, och Janet Julian fungerade rätt bra i huvudrollen.