Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Humpday


En gång i tiden var Ben och Andrew värstingarna på college men nu har Ben växt upp och stadgat sig medan Andrew blivit konstnär. När Andrew dyker upp igen och de återförenas bestämmer de sig för att göra en porrfilm ihop där de har sex med varandra, men hur ska det gå till, och vem ska berätta det för Anna, Bens fru?


Originaltitel Humpday
Regissör Lynn Shelton
Manus Lynn Shelton
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Mark Duplass, Joshua Leonard, Alycia Delmore, Lynn Shelton, Trina Willard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 298
Filmnummer 71533

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ryderup
2015-06-07
Gillade den. Mer än vad jag trodde.
AlbinWesley
2013-11-17
Några scener är briljanta. Som när flickvännen sitter och övertalar huvudpersonen att genomföra sitt åtagande, märkligt, kul. Över huvud taget rätt så rolig, både idén och genomförandet är intressant nog att göra en bra film.
hulqen
2013-07-31
Lite för enkelt upplägg och genomförande, men onekligen originellt och väldigt verkligt spelat. Verkligen ingen "vanlig" film, men heller kanske inte jättebra.
hestret
2012-11-27
Den här filmen får alldeles för mycket skit - som om den vore en helt vanlig bromancefilm. Här får vi istället ett relativt klassiskt kammarspel med jättejättebra naturalistiska karaktärer som spelas väldigt bra av både Duplass och Leonard, som med sin mumblecorestil improviserar och smälter samman med karaktärerna. Gillar även själva formatet rent generellt: hur ska karaktärerna upprätta sig och bevisa för sig själv och andra att man inte är ett failure utan ska uträtta något fantastiskt. Humorn kommer inte, som man kanske tror från sex, utan snarare från allmän dålig stämning-humor. Scenerna mellan Duplass och Delmore är dock väldigt sega och meh, vilket sänkar betyget. Egentligen när jag tänker efter var det rätt många scener man hade kunnat slänga och ändå förmedlat samma story, men ändå en stabil stabil fyra och genomgående underhållande.
BadCharlotte
2012-09-05
Verkade riktigt rolig och jag hade höga förväntningar men blev riktigt besviken. Har lite svårt för komedier som är filmade och gjorda på det här sättet. Tyckte mest att det var jobbigt och drygt.
MladyMilenka
2012-08-10
Titeln till trots en helt okej film men jag hade inte letat upp den om jag inte sett your sisters sister härom dagen och tyckt om den.
blubbo
2012-06-01
en av killarna har det sjukaste skrattet, det gör filmen.
humansickness
2012-05-03
gillar att den är helt dialogbaserad
Lolllooo
2012-01-30
Mycket bra! Hade dock riktigt låga förväntningar då jag trodde att det skulle vara en American Pie-typ av film. (Hade inte läst om den innan). Men det visade sig vara en riktig pärla, som tur var! Till och med sett den igen :)
Tepesco
2010-12-08
Varken rolig eller intressant sitter genom hela filmen och väntar på att få se "inspelningen" ne usch vilken besvikelse.
Visa äldre kommentarer »