billiga elavtal

billiga elavtal
2.3

Hur jag lärde en FBI-agent att dansa marengo

FBI-agent Barney Coopersmith blir satt i uppdrag att skydda maffiafiguren Vincent Antonelli. I vittnesskyddsprogrammet ingår det att hålla låg profil men Vincent Antonelli har lite problem med det. Barney Coopersmith får således försöka hålla maffiafolket från Vincent Antonelli och han från nattklubbarna.

Originaltitel My Blue Heaven
Regissör Herbert Ross
Manus Nora Ephron
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Steve Martin, Joan Cusack, Rick Moranis, Carol Kane, Melanie Mayron, Bill Irwin, William Hickey, Deborah Rush, Ed Lauter, Colleen Camp

2014-11-15
Detta är en lättviktig film som det egentligen inte slår några gnistor om men vad gör det när den är både rolig och underhållande. Steve Martin kör på som han alltid brukar göra och eftersom jag är mer för än emot honom både som komiker och skådespelare så gillar jag det. Då har jag mycket svårare för Rick Moranis och detta påverkar mitt betyg.
Count_Duckula
2014-08-28
Tänkt på den här konstant i en vecka nu. Riktigt jävla löjligt underhållande. "People drink too much"
ziferN
2013-07-03
Mysig, småkul och klart underhållande i mina ögon, inte alls så dålig som många antyder. Jag tycker om den mysiga storyn som har ett par komiska inslag som jag tyckte om, och filmen fick mig dessutom att skratta ett par gånger. Inte Steve Martin's bästa film precis, men jag tycker om honom som vanligt. Trevlig underhållning!
pampj
2012-08-04
Typiskt Steve Martin-dålig. Ypperlig översättning av filmtiteln till svenska. My Blue Heaven -> Hur jag lärde en FBI-agent att dansa marengo Man förstår helt klart hur översättarna tänkte här.
menschenfeind
2011-12-08
Martin är riktigt pinsamt usel.
Ondskapt
2011-12-08
Komedier ska vara roliga, den här är inte det. Steve Martins accent är så usel att man får ont i öronen, handlingen är så styltigt berättad (berättarkort wtf????) att det smärtar att se, och skämten är så fruktansvärt jädra löjliga...
MrMario
2009-12-24
Lite småkul men inte mer
Jochman
2009-12-12
charmig om än lite seg. en trevlig rulle. slår dock inte L.A Story.
bjornnyquist
2009-12-05
Har lite charm men är inte särskilt bra.

2008-10-05
"Hur blev titeln "My blue heaven" "Hur jag lärde en FBI-agent att dansa marengo" ?" Undrar det jag med