Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Hur man blir av med en kille på 10 dagar


Andie Anderson är skribent på den flashiga tjejtidningen Composure. När en av Andies medarbetare blir dumpad får chefen idén till Andies nästa artikel: "Hur du förlorar en kille på 10 dagar". Planen är att Andie ska träffa en kille och få honom att förälska sig i henne. När han väl är fast ska hon göra alla de klassiska misstagen som leder till att han dumpar henne. På en bar möter hon Benjamin Barry, en karriärlysten, självsäker reklamkille. Vad Andie inte vet är att Benjamin, desperat att lägga händerna på byråns nya storkund, också ingått ett vad - om att vilken kvinna som helst kan bli kär i honom - inom tio dagar.


Originaltitel How to Lose a Guy in 10 Days
Regissör Donald Petrie
Manus Brian Regan, Kristen Buckley, Burr Steers
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn, Annie Parisse, Adam Goldberg, Thomas Lennon, Shalom Harlow, Michael Michele, Bebe Neuwirth, Robert Klein, Liliane Montevecchi, James Mainprize, Celia Weston, James Murtaugh, John DiResta, Samantha Quan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9888
Filmnummer 10187

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av MissLinus
Hur man blir av med en kille på tio dagar är en romantisk komedi. Huvud rollerna spelas av Kate Hudeson som spelar Andie Andersson hom har även spelat i och Matthew Mc Conaugehey som spelar Benjami...   Läs mer »

Skapad 2003-06-07 av Kiril
Romantiska komedier brukar följa ett rätt utstakat koncept, där två totala motpoler under ungefär 1½ timme successivt börjar märka varandras dragning till varann. ”How to Lose a Guy In 10 Day...   Läs mer »

Kommentarer


sodomiten
2020-06-20
Jag kan tänka mig att dom tycker sånt här är jätteroligt borta i usa.
wasteoftime
2016-09-30
Nej, nej och åter nej... Jag vet inte varför jag fortsätter att låta Netflix välja film åt mig, jag antar att jag är lite för masochistiskt lagd för mitt egna bästa ibland. Alltså, jag har inga problem med att erkänna att jag tycker att Kate Hudson kan vara rätt bra i rätt roll, och McConaughey är oftast tolererbar. Men den här soppan, är så urbota dum och korkad att jag bara slår bakut. Fast mest är det tråkigt. T. R. Å. K. I. G. T. Alltså, jisses. 0,9 på SH-skalan och då känner jag mig generös, för det här manuset, borde aldrig fått filmatiserats. Inte i det här skicket, i alla fall.
Itake
2015-01-22
Helt sjukt vad jag ogillar den kvinnliga huvudkaraktären.
Tatty
2014-10-29
Jätte bra, rolig och härlig film som jag älskar med Kate Hudson och Matthew McConaughey. De båda gör rollerna jätte bra.
Krille80
2014-10-24
En film som handlar högt upp på listan när det gäller romantiska komedier och framförallt när det gäller genren under 2000-talet. Det är också intressant att tänka på vilka olika slags karriärer Hudson respektive McConaughey har idag.
bytat
2014-08-06
glimtar till ibland men könsstereotyperna är så sjukt tråkiga
agnessie
2014-06-15
blev verkligen positivt överraskad! rolig och jättegullig.
lanski82
2014-04-10
Jätterolig
Howler19
2014-02-11
Blev glatt överraskad av hur rolig den var. Stark trea.
asasae
2013-12-28
Romantisk och mysig film...
Visa äldre kommentarer »