Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Husdjurens hemliga liv 2


Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta.


Originaltitel The Secret Life of Pets 2
Regissör Chris Renaud, Jonathan del Val
Manus Brian Lynch
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Patton Oswalt (röst), Kevin Hart (röst), Harrison Ford (röst), Eric Stonestreet (röst), Jenny Slate (röst), Tiffany Haddish (röst), Lake Bell (röst), Dana Carvey (röst), Bobby Moynihan (röst), Hannibal Buress (röst), Chris Renaud (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 182
Filmnummer 134033

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2021-07-27
Första filmen var bättre men denna var helt okej.
Zebulonm
2021-02-20
Nä. Klart sämre än ettan.
ShenLong
2019-10-05
spretig story
Barneyk
2019-09-28
Den första filmen överraskade mig och kändes rolig och charmig. Den här lyckas mycket sämre. Det känns inte som dom kommit på något vettig story så dom blandar typ 3 olika historier som alla görs oinspirerat och halvdant. Finns en del charmiga saker så filmen är absolut inte en oangenäm upplevelse, men den är verkligen ljummen om en säger så. En ganska trevlig men väldigt slät tvåa.
StureStenhög
2019-09-22
De sätter verkligen ribban lågt de här filmerna, det gäller den här ännu mer än den förra. Animation och röstskådespelare håller bra klass, men storymässigt känns det som ett förlängt avsnitt av något man kan tänkas hitta på Cartoon Network. Men jag gillar grundpremissen, och katthumorn går i synnerhet hem hos mig, och som extremt harmlös och trevlig underhållning är det här ändå ganska bra. Svag trea
Misslovemovie
2019-07-21
Jag tyckte faktiskt denna var bättre än ettan, speciellt andra halvan var väldigt underhållande.
larsen1976
2019-07-13
Gäsp.... usel
myslas
2019-06-17
Manuset är så tunt att de var tvungna att trycka in tre olika handlingar för att filmen skulle bli längre än en halvtimme. Det enda bra i filmen är eftertexterna.