2.5
2.5
Hush
En döv kvinna förföljs av en psykotisk mördare i hennes avskilda hem.

Originaltitel | Hush |
Regissör | Mike Flanagan |
Manus | Mike Flanagan, Kate Siegel |
Genre | Thriller, Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | John Gallagher Jr, Kate Siegel, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Emma Graves |
Hur bra och spännande som helst!
knasig film, men den var bra
Rätt dålig som dom flesta lågbudget thriller eller skräckfilmer som kommer ut idag, rätt okända och kassa tv skådisar nu i en långfilm, en film som försöker väcka liv i den gamla slasher genren men misslyckas totalt, börjar lite smått spännande just pga att mördaren ser lite otäck ut i sin mask och offret en kvinna helt isolerad i ett hus i skogen som är döv och stum i princip...men masken åker av snabbt och mördaren blir bara mer och mer patetisk ju längre filmen lider, samma sak med offret som är så korkad att man blir mer arg och frustrerad än skrämd som tanken är...kan inte förstå hur denna film kunde bli en officiellt utvald film vid en festival som heter SXSW filmfestival...vet inte ens vad det är för filmfestival men antagligen någon skräpfestival med tanke på att denna blev officiellt utvald...regissören har gjort mest skräpfilmer dessutom, så detta blir snabbt fånigt och klichefyllt...men jag kan väl sträcka mig till en medel 1:a i betyg tack vare att det blir lite annorlunda med ett offer som varken kan höra eller skrika, men det är ändå riktigt dåligt, måste därför rekommendera att detta är slöseri med tid...ge mig en ny screamfilm istället.
Trams
Fokus på hur utsatt och hjälplöst det extra utsatta kvinnliga offret är. Blev feministless
Det blir lite märkligt och larvigt.
Sällan har en film haft så här stor potential som blir nedspolad i toaletten.
Fanns någorlunda potential på pappret (bättre filminfo på Netflix än här, om det låtit såhär ostigt hade jag aldrig sett den). Slarvades tyvärr bort pga orimligt agerande av kvinnan. Oklara premisser också.
Bättre än förväntningarna. Börjar bra. Spårar lite mot slutet men jag gillade den ändå rakt igenom.
Intensiv och nervkittlande film som tyvärr tappar desto längre filmen fortlöper. Första halvan är värd en fyra men efter ett par vändningar i manuset försvinner logiken och allting blir rätt ordinärt. Svag trea.