Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

I Am Not a Witch


Efter att en kvinna snubblat och spillt ut sitt vatten blir Shula, åtta år, åtalad för att ha orsakat olyckan med hjälp av häxkonst. Hon anses skyldig och låses sedan in på ett häxläger.


Originaltitel I Am Not a Witch
Regissör Rungano Nyoni
Manus Rungano Nyoni
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Maggie Mulubwa, Henry BJ Phiri, Ritah Mubanga, Nancy Murilo, Gloria Huwiler, Chileshe Kalimamukwento, Travers Merrill, Dyna Mufuni, Nellie Munamonga, Margaret Spinella
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 54
Filmnummer 127754

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2020-04-08
Rungano Nyoni väljer att göra satir av maktstrukturer och fördomar. Det är i botten en tragisk historia men Nyoni drar det till sin yttersta spets och visar absurditeten i det hela. Det finns flera tillfällen då man kan skratta rakt ut men rätt som det är kommer en scen då man inser allvaret i situationen och sätter skrattet i halsen. Mycket välspelat och dessutom ett fint foto, Nyoni blir intressant att följa framöver.
mammene
2018-11-24
Synd att säga, men jag blev uttråkad från första stund. Allt kändes bara meningslöst att följa, försöket att klämma in humor blev bara platt. idén var det egentligen inget fel på, men utförandet hade inget innehåll, eller också var det bara konstigt.
Jogze
2018-01-07
Un film vraiment très intéressant. En mycket intressant film.