1.5
1.5
I Am Omega
Det ser ut som att Renchard är den sista människan på planeten bland alla infekterade zombies. Han har barrikaderat sig i sitt hus och installerat övervakningssystem. Till slut börjar han att se saker, men vad är hallucinationer och vad är verklighet?

Originaltitel | I Am Omega |
Regissör | Griff Furst |
Manus | Geoff Meed |
Genre | Action, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Mark Dacascos, Jennifer Lee Wiggins, Geoff Meed, Ryan Lloyd |
Totalt helt olidlig! Wyyyyy Dacascos???
Man kan väl aldrig få för många filmer baserade på den här historien antar jag, men det här var, föga oväntat, den klart sämsta versionen hittills. Det börjar ändå ganska hyfsat, Dacascos sköter sig helt okej, och även det kan bli lite småsegt i vissa partier, så funkar filmen bra så länge han är ensam i världen tillsammans med alla zombies. Så fort det börjar dyka upp lite andra karaktärer och skådespelarna börjar tilldelas repliker, så inser man dock vilken befrielse den nästan dialogfria inledningen var. All dialog är nämligen usel, och birolls-skådisarnas insatser är nog ännu sämre. Mycket i manuset känns dessutom snott från Cyborg, skurkens inställning till det postapokalyptiska livet för i synnerhet tankarna till den härliga Pyun-rullen. Men här infaller sig aldrig nån komisk effekt, istället blir man bara jävligt trött på de töntiga karaktärerna. Storyn går inte ihop överhuvudtaget heller. Svag tvåa
Asylums försök att göra "I am legend"... och de misslyckas totalt som vanligt... trots att de har Mark Dacascos. Regi, ljussättning och klippning är skitusla.. handlingen känns mest som en bunt "slumpmässiga grejer som verkar coolt" som är ihopslängda och följer boken väldigt lite.... helt oseriöst. Finns väl ingenting alls att bry sig om här... precis som vanligt med Asylum.. suck.
Veritabelt skräp.
finkelsmak, lol google-troll
The Asylum FTW!
Börjar undra om det verkligen ska vara en seriös film för den är så sjukt dålig att det är roligt.
finkelsmak. Har du möjligen missat att The Omega Man har Charlton Heston i huvudrollen och att Clint Eastwood gjorde Dirty Harry 1971, inte The Omega Man..?
Astrojacob. Har du möjligen missat att I am legend bygger på en bok som i sin tur har blivit flera filmer (t.ex. Omega man från 197x med Clint Eastwood i huvudrollen [bra mycket mer underhållande än I am legend])
suck.
Det var rätt längesen jag såg den här filmen, men jag minns att jag tyckte att den var sjukt dålig.