Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

I Am Omega


Det ser ut som att Renchard är den sista människan på planeten bland alla infekterade zombies. Han har barrikaderat sig i sitt hus och installerat övervakningssystem. Till slut börjar han att se saker, men vad är hallucinationer och vad är verklighet?


Originaltitel I Am Omega
Regissör Griff Furst
Manus Geoff Meed
Genre Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Mark Dacascos, Jennifer Lee Wiggins, Geoff Meed, Ryan Lloyd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 146
Filmnummer 56690

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2012-05-01
Totalt helt olidlig! Wyyyyy Dacascos???
StureStenhög
2012-03-26
Man kan väl aldrig få för många filmer baserade på den här historien antar jag, men det här var, föga oväntat, den klart sämsta versionen hittills. Det börjar ändå ganska hyfsat, Dacascos sköter sig helt okej, och även det kan bli lite småsegt i vissa partier, så funkar filmen bra så länge han är ensam i världen tillsammans med alla zombies. Så fort det börjar dyka upp lite andra karaktärer och skådespelarna börjar tilldelas repliker, så inser man dock vilken befrielse den nästan dialogfria inledningen var. All dialog är nämligen usel, och birolls-skådisarnas insatser är nog ännu sämre. Mycket i manuset känns dessutom snott från Cyborg, skurkens inställning till det postapokalyptiska livet för i synnerhet tankarna till den härliga Pyun-rullen. Men här infaller sig aldrig nån komisk effekt, istället blir man bara jävligt trött på de töntiga karaktärerna. Storyn går inte ihop överhuvudtaget heller. Svag tvåa
Robkiller
2011-12-08
Asylums försök att göra "I am legend"... och de misslyckas totalt som vanligt... trots att de har Mark Dacascos. Regi, ljussättning och klippning är skitusla.. handlingen känns mest som en bunt "slumpmässiga grejer som verkar coolt" som är ihopslängda och följer boken väldigt lite.... helt oseriöst. Finns väl ingenting alls att bry sig om här... precis som vanligt med Asylum.. suck.
ami86
2011-06-23
Veritabelt skräp.
MarathonNight
2010-10-25
finkelsmak, lol google-troll
tatsujin
2010-08-30
The Asylum FTW!
LazyForSure
2010-05-30
Börjar undra om det verkligen ska vara en seriös film för den är så sjukt dålig att det är roligt.
sfrank
2010-02-04
finkelsmak. Har du möjligen missat att The Omega Man har Charlton Heston i huvudrollen och att Clint Eastwood gjorde Dirty Harry 1971, inte The Omega Man..?
finkelsmak
2009-11-28
Astrojacob. Har du möjligen missat att I am legend bygger på en bok som i sin tur har blivit flera filmer (t.ex. Omega man från 197x med Clint Eastwood i huvudrollen [bra mycket mer underhållande än I am legend]) suck.

2009-10-29
Det var rätt längesen jag såg den här filmen, men jag minns att jag tyckte att den var sjukt dålig.
Visa äldre kommentarer »