Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

I Could Never Be Your Woman


En medelålders kvinna faller för en yngre man samtidigt som hennes dotter för första gången blir förälskad. Moder Natur styr deras kärleksöden och man vet aldrig vad hennes hyss kan ställa till.


Originaltitel I Could Never Be Your Woman
Regissör Amy Heckerling
Manus Amy Heckerling
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Saoirse Ronan, Stacey Dash, Fred Willard, Jon Lovitz, Sarah Alexander, Tracey Ullman, Yasmin Paige, David Mitchell (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 827
Filmnummer 54623

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2019-03-16
Filmen är gjord som om den vore en barnfilm. Fånigt och ett jobbigt plottrigt tempo som är väldigt tröttande.
asasae
2018-11-19
Riktigt dålig skitfilm! Inte värd 5 minuter ens.
Barneyk
2017-03-03
Stark tvåa, Rudd är otroligt charmig och det är massa smågrejer som är rätt bra. Blir för enkelspårig och trångsynt även om den vill väl på vissa sätt.
Ahrle
2016-04-29
"Moder Jord" karaktären är töntig och fruktansvärt irriterande, men i övrigt är den precis vad man kan förvänta sig av en romantisk komedi.
dafreakish
2016-01-21
Det här kan möjligtvis vara det plattaste manuset som jag sett göras till film. Tillrättalagt, fånigt och med inslag (läs: "prinsessan") som förstör den lilla charm som kanske fanns långt inne under allt Hollywood-trams. Rudd och Ronan lämnar dock filmen med hedern i behåll.
Litsne
2015-11-16
Betydligt mer "familjefilm" än jag hade väntat mig, men den gick att se. Svag 3:a.
Halofreak92swe
2015-04-11
Vanligtvis tittar jag sällan på sådana här filmer, enda anledningen till att jag såg denna filmen var Saoirse Ronan och hon var ju helt bedårande här, underbar barnskådis och en av mina absoluta favoriter. Filmen i sig var faktiskt bättre än jag trodde också, skrattade faktiskt en del. Charmig och mysig och rolig. Gillar Paul Rudd och Michelle Pfeiffer - MILF! 3-.
Krille80
2014-12-22
Detta är en trevlig, charmig och säker romantisk komedi som inte gör så mycket väsen av sig men som är nog kan uppskattas av alla oss som gillar genren. Den har några drag av originalitet som skiljer den från andra romantiska komedier men som helhet är det inget nytt under solen. Det som gör att jag gillar den är att Michelle Pfeiffer är kul att se, birollskådisarna i denna film är många många kända ansikten och tills sist så är favoriten Paul Rudd som vanligt lysande. Inget fantastiskt men kul.
booby
2014-09-15
Ytterst tråkigt.
AddeColciago
2014-09-05
Uddlös. Lite besviken på att det är just Heckerling som ligger bakom något så slätstruket.
Visa äldre kommentarer »