I Drink Your Blood
En satanist/hippiekult invaderar ett litet samhälle, bråkar med ortsborna och ådrar sig slutligen rabies.

Originaltitel | I Drink Your Blood |
Alternativ titel | Phobia |
Regissör | David E Durston |
Manus | David E Durston |
Genre | Skräck, 70-tal |
Skådespelare | Bhaskar Roy Chowdhury, Rhonda Fultz, Jadine Wong, George Patterson, Riley Mills, Iris Brooks, Lynn Lowry |
Grindhouse
Kan bara hålla med DanjelFalck. Fantastisk film!
Vore en dröm att göra en remake på denna.
Värsta ljudet på länge... Fy fan
Massor av fina scener, men svajar rejält i stämningen. Skitig och brutal 70-talsexploitation varvas med Troma-vibbar och, när det är som allra värst, med matinékänsla. Ibland verkligen hatar jag barn! (6+/15)
Skönt smutsig och knasig explorulle med sviniga hippies och bra musik. Lurig liten unge som förgiftar hippiesarna med rabiesblod från en hund, en del sköna jaktscener är det också, men samtidigt lite taffligt och endast en film för de med rätt smak.
schysst story!
Släpps i svensk utgåva av Njutafilms hösten 2009!
Ibland är den riktigt lysande. Ungen som hämtar blod från en rabiesmittad hund som han skjutit i skogen t ex. :D
en bortglömd liten pärla som verkligen levererar allt genren önskar i smutsig å lite amatörmässig stil men med hur mycket charm som helst! när storyn är ett gäng djävulsdyrkande hippies som får rabies å börjar ha ihjäl folk kan man tro att det ska sluta i troma-fjanterier, men seriositeten hålls på en lagom nivå genom hela filmen! scenen där de två rabiessmittade hippiesarna duellerar med ett svärd respektive en yxa är briljant! lågbudget trash när den är som bäst!