I Drink Your Blood

En satanist/hippiekult invaderar ett litet samhälle, bråkar med ortsborna och ådrar sig slutligen rabies.

Originaltitel I Drink Your Blood
Alternativ titel Phobia
Regissör David E Durston
Manus David E Durston
Genre Skräck, 70-tal
Skådespelare Bhaskar Roy Chowdhury, Rhonda Fultz, Jadine Wong, George Patterson, Riley Mills, Iris Brooks, Lynn Lowry

thebully
2019-01-14
Grindhouse
EvilNed
2016-05-19
Kan bara hålla med DanjelFalck. Fantastisk film!
DanjelFalck
2014-08-15
Vore en dröm att göra en remake på denna.
Alex-77
2014-08-07
Värsta ljudet på länge... Fy fan
Gordyal
2013-09-22
Massor av fina scener, men svajar rejält i stämningen. Skitig och brutal 70-talsexploitation varvas med Troma-vibbar och, när det är som allra värst, med matinékänsla. Ibland verkligen hatar jag barn! (6+/15)
Ondskapt
2012-03-18
Skönt smutsig och knasig explorulle med sviniga hippies och bra musik. Lurig liten unge som förgiftar hippiesarna med rabiesblod från en hund, en del sköna jaktscener är det också, men samtidigt lite taffligt och endast en film för de med rätt smak.
jahaaa
2010-12-01
schysst story!
FilmJoey
2009-07-16
Släpps i svensk utgåva av Njutafilms hösten 2009!
Sangraal
2008-10-19
Ibland är den riktigt lysande. Ungen som hämtar blod från en rabiesmittad hund som han skjutit i skogen t ex. :D
idd
2008-05-07
en bortglömd liten pärla som verkligen levererar allt genren önskar i smutsig å lite amatörmässig stil men med hur mycket charm som helst! när storyn är ett gäng djävulsdyrkande hippies som får rabies å börjar ha ihjäl folk kan man tro att det ska sluta i troma-fjanterier, men seriositeten hålls på en lagom nivå genom hela filmen! scenen där de två rabiessmittade hippiesarna duellerar med ett svärd respektive en yxa är briljant! lågbudget trash när den är som bäst!