Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

I Feel Pretty


En helt vanlig kvinna som kämpar med dåligt självförtroende vaknar upp efter en huvudskada och tror att hon är den vackraste kvinnan i världen.


Originaltitel I Feel Pretty
Regissör Abby Kohn, Marc Silverstein
Manus Abby Kohn, Marc Silverstein
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Amy Schumer, Michelle Williams, Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez, Emily Ratajkowski, Aidy Bryant, Busy Philipps, Lauren Hutton, Sasheer Zamata, Angela Davis, Caroline Day, Anastagia Pierre, Gia Crovatin, Olivia Culpo, Naomi Campbell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 251
Filmnummer 127454

Recensioner

Skapad 2020-02-12 av weng-weng
Att klaga på makeup- och modebranschen är förstås varje människas rätt. Renee (Schumer) gör här karriär i ett exklusivt företag som vill lansera sig på Target (som för övrigt har rejält ...   Läs mer »

Kommentarer


Paramis
2021-07-10
Trodde inte jag skulle säga det, men en viktig film. Amy Schumer är otroligt charmig och höjer till en svag 3a. Tror yngre tjejer kommer att älska denna.
Albion
2021-07-07
Fjompig film med fint budskap. Inte min humor men här finns i alla fall ett litet uns av charm. Betyget blir en 2;a
BarryHero
2021-06-24
Är inte bekant med Amy Schumer sedan tidigare men hon är relativt charmig i en film som påminner en hel del om Shallow Hal.
Gordyal
2020-02-15
Varje gång jag ser en sådan här film fylls jag av någon sorts panik. Hur kan det över huvud taget finnas en marknad för dylikt? Förvisso har jag sett åtskilliga sämre filmer, men ändå. Skitkorkad action, skitkorkad buskis och skitkorkad skräck - jag fattar. Men när filmer ska säga något och är så här platta och dumma så naggas min respekt för mänskligheten i kanten. (4+/15)
yrkeschaufföre
2020-02-09
Jag såg just om den, jag tycker bättre om den nu men det är ändå ett konstigt upplägg.
yrkeschaufföre
2019-09-28
Jag har svårt med upplägget eftersom man ska tycka att hon inte ser bra ut, sen hade jag hellre sett att hon lyckats för att hon hade bra självförtroende, nu blir det bara konstigt.
Canomia
2019-05-23
Michelle Wiliams är rolig i den här, själva premissen, not so much
Krille80
2019-05-18
Amy Schumer är en framgångsrik stand-up-komiker. Jag älskar stand-up men jag fullständigt avskyr hennes stand-up. Fascinerande är dock att efter att sett henne som skådespelare i filmen "Trainwreck" och nu denna så inser jag hur mycket jag gillar henne som skådespelare. Jag gillar här också filmens koncept och hur man knyter ihop budskapet. Jag älskar dock att se fantastiska Michelle Williams i en roll som denna. Jag har aldrig sett henne i en roll som detta.
Bumbi78
2019-04-22
Snyggaste tjejen i filmen är helt klart Schumer - och hon slår i skallen och tycker hon är snygg(?) Lättsamt med ett sliskigt budskap och lätta komiska poänger.
dafreakish
2019-02-22
Schumer och Scovel bär upp denna fina komedi som ett härligt par med bra kemi. I övrigt är den en rolig liten glimt i ögat som tyvärr brer på med moralkakor och övertydligheter när grundstoryn är ganska bra. Svag trea som räddas tack vare bra komisk tajming rakt igenom.
Visa äldre kommentarer »