I hennes skor

Maggie och Rose är systrar, men totala motsatser. Maggie är lillasystern som vet hur hon ska få precis allt hon vill, men inte hur hon ska behålla det. Rose är storasystern, ordentlig och ansvarsfull, som vet allt om att vara duktig men inget om att vara lycklig. Dessa två kvinnor, med ingenting gemensamt annat än en tragisk barndom, sin DNA och samma skostorlek, kommer snart att upptäcka att deras familj är mer annorlunda än de trott och att de två är mer lika än de kunnat föreställa sig.

Originaltitel In Her Shoes
Regissör Curtis Hanson
Manus Susannah Grant
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine, Mark Feuerstein, Ken Howard, Candice Azzara, Brooke Smith, Richard Burgi, Francine Beers, Jerry Adler, Norman Lloyd, Alan Blumenfeld, Marcia Jean Kurtz, Anson Mount, Eric Balfour, Andy Powers

labi
2020-08-15
Hade absolut inga förväntningar. Bra skådisar i habil film landar i en trea.
Paramis
2019-02-12
Fantastisk på alla sett. En film som verkligen berör!
C12
2019-01-13
Trååååkig
deswhip
2018-04-29
Väldigt trevlig film!
mammene
2017-09-20
Jobbig till att börja med, lite larvig ibland, men också rätt roande. Den fyllde sin funktion just när jag såg den.
2016-11-25
Den här filmen är både gripande och rolig. Och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig. Filmen känns mycket kortare än den faktiskt är.
supermancover
2016-09-03
Oväntat bra faktiskt. Tyckte mycket om den!
snyltare
2016-07-13
Love it! Har sett den ett par gånger förut och tyckte lika mycket om den nu. Den håller absolut för 130 min.
2014-11-23
Rent skådespelarmässigt så är detta en välspelad dramakomedi. Svagheten är att det känns så utdraget och långsamt. På ytan så luras man in i en känsla av att detta är ju riktigt bra men efter ett tag spricker sömmarna upp och förutsägbarhet sipprar ut. Lite väl tydlig att detta är en tjejfilm också för att man som kille ska kunna engagera sig.
Gigi1943
2014-08-10
Gillar Toni C därav trean (om än svag).