Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

I Kina käkar dom hundar


Arvids flickvän tycker att han är så tråkig att hon lämnar honom, men samma dag lyckas han avvärja ett väpnat rån mot banken där han jobbar och blir hjälte. Rånarens flickvän söker dock rasande upp honom och i ett försök att ställa allt i till rätta tar Arvid kontakt med sin kriminelle bror. Vilket bara leder in i mer trubbel.


Originaltitel I Kina spiser de hunde
Alternativ titel In China They Eat Dogs
Regissör Lasse Spang Olsen
Manus Anders Thomas Jensen
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Kim Bodnia, Tomas Villum Jensen, Trine Dyrholm, Dejan Cukic, Brian Patterson, Nikolaj Lie Kaas, Peter Gantzler, Line Kruse, Søren Sætter-Lassen, Lester Wiese, Jesper Christensen, Lasse Lunderskov, Preben Harris, Slavko Labovic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3628
Filmnummer 412

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


bauster
2021-10-11
Jag fattar överhuvudtaget inte Anders Thomas Jensens filmer. Eller snarare fattar jag inte hur någon kan gilla dem.
bauster
2021-10-11
Jag fattar överhuvudtaget inte Anders Thomas Jensens filmer. Eller snarare fattar jag inte hur någon kan gilla dem.
F-M-J
2019-12-26
En frisk fläkt. Simmar i samma vatten som "Lock stock and two smoking barrels" etc.
BarryHero
2018-07-30
Väldigt mörk komedi med Tarantino-vibbar. Härligt överdrivna actionscener. Kim Bodnia är briljant. Ser gärna mer med honom.
paninaro
2017-11-16
Härligt fritt berättad rulle där inte särskilt mycket som händer känns logiskt. Men det är alldeles för underhållande att bry sig om det och det är istället bara att glädjas åt känslan av att precis vad som helst kan hända. Stark trea.
Albion
2017-09-07
Mest trams det här. Och b-känslan är hela tiden närvarande. Betyget får bli en 2;a.
Andreas_
2016-11-15
störtskön Dansk pärla från slutet av 90 talet, lika bra när den kom som idag även om effekterna inte riktigt är lika bra idag men fortfarande samma sköna sjuka svarta komedi filmen igenom, helt underbart och mycket bra skådespeleri av samtliga inblandade, framförallt då av Kim Bodina så klart. Hela storyn är så galen och flängd att man kan inte annat än att skratta åt det hela och likaså dom underbara dialogerna, helt fantastiska dialoger filmen igenom och när det väl blir lite actionscener så är dom faktiskt riktigt välgjorda trots låg budget, mycket bättre än jag någonsin sett i en svensk film iallafall. Detta är väldigt bra faktiskt och jag kan inte annat än att rekommendera denna Danska pärla. Betyget blir en mycket stark 4:a
gjoob
2016-09-16
Jag köper inte premissen i filmen, killens motiv är inte trovärdigt för fem öre och den kriminella brodern är en karikatyr (vilket kanske iofs är meningen?). Hursomhelst, det är en underhållande film; den bjuder på roliga scener och några hyfsade actionsekvenser. Ojämnt skådespeleri och ett briljant slut. Landar på ett (starkt) mittenbetyg.
Rune2000
2016-05-25
Rätt seg i början men filmen tar sig efter första halvtimmen och bjuder på en hel del sköna ögonblick. Tyvärr är produktionen och budgeten riktigt låga och drar dessvärre ner på upplevelsen.
Murvel48
2016-05-18
Mestadels fånig men hyggligt underhållande ibland.
Visa äldre kommentarer »