1.8

I Know Who Killed Me

Aubrey Fleming är en ung kvinna som räddas efter att ha kidnappats och torterats av en främling. När hon återvänder hem, påstår hon sig vara någon annan, nämligen Dakota. Dakota kämpar för att övertyga alla om att hon inte är Aubrey, och att Aubreys liv är i fara. Frågan är om hon bara lider av posttraumatisk stress eller om det verkligen är något betydligt mer ondskefullt som sker.

Metheuz
2016-05-22
Tog storslam på Razzie awards vilket man lätt kan förstå. Manuset är riktigt idiotiskt fast man kan inte riktigt säga att Lindsay Lohan enbart drar ner filmen med dåligt agerande. Samtliga skådespelare i filmen är nämligen precis lika bedrövliga. Väldigt dålig klippning i filmen också: *nu står jag hemma på uppfarten under dagtid och stirrar på en hantverkare* klipp *nu är det kväll och amerikansk fotbollsmatch* klipp *nu är matchen slut och stan fullproppad med folk, vi träffs där borta snart* klipp *nu är stan tömd på människor helt plötsligt och Lohan är kidnappad tydligen* etc.
Djason
2015-10-13
Fruktansvärt ologisk skit där ljud, bild, agerande ja i stort sett allt är kasst. Förstår att Lindsay Lohan mådde dåligt efter den här filmen och behövde tyngre grejer för att trösta sig, dock kul att hon är bättre nu för i grund o botten är hon en ganska kompetent skådis.
2014-12-14
Lindsey Lohan i huvudrollen och en minst sagt löjlig handlingen hindrade inte mig från att vilja se denna film. Nu i efterhand borde jag vetat bättre. Filmen visades sig otroligt nog vara löjligare än vad filmens handling beskrev. Det som räddar filmen från botten är en riktigt skrämmande och otäck tortyrscen. Resten är skit! 1+
jeremy_jones
2013-03-26
Tyvärr inte ens så dålig att den blir bra. Intressant grepp med färgerna dock. Synd att det hela faller så platt. (1/6)
Robkiller
2013-02-02
Mystisk thriller med övernaturliga inslag... handlingen var väl inte helt dum i sig.. men genomförandet var uselt.. speciellt i regi, klippning och ljudproduktion.. konstant för mörkt.. konstiga vinklar och mysko ljud mest hela tiden... skådespelarna var också hyfsat dåliga även om Lohan själv inte kan sägas vara den bidragande orsaken till att detta blev en skitfim.
a_hepburn
2012-11-21
Kvinnoförnedrande smörja, både strippandet och straff-stympandet. Och Lindsay kan inte skådespela överhuvudtaget.
ThePlague
2012-11-05
Intressant men jävligt slarvigt gjord. Hade kunnat bli mycket bättre om de fokuserat mer på handlingen och inte hackat lika mycket i filmningen.
RunRiot
2012-09-01
Totalt oförtjänta razzies för Lindsay Lohan. Visst, filmen är inget mästerverk men knappast det värsta jag sett heller. Helt okej om än lite oengagerande. Och hon är ju så fruktansvärt snygg!
Xenox
2012-06-28
Nja, det finns betydligt bättre filmer.
Fritz_Klyka
2012-01-09
ja den var ju jävligt bra...