Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Min borttappade kropp


I det myllrande Paris faller Naoufel handlöst (både bildligen och bokstavligen) för Gabrielle. De två tillbringar timtal med att diskutera livet, kärleken och inte minst ödet. Samtidigt, på andra sidan stan, rymmer en avhuggen hand från ett laboratorium och påbörjar sin resa genom metropolens många och farliga skrymslen för att nå tillbaka till sin kropp. Under resans gång minns handen sin värdkropp Naoufel och deras liv ihop fram till olyckan som skiljde dem åt.


Originaltitel J'ai perdu mon corps
Alternativ titel I Lost My Body
Regissör Jérémy Clapin
Manus Jérémy Clapin, Guillaume Laurant
Genre Drama, Animerad, Romantik, Fantasy
Skådespelare Hakim Faris (röst),  Victoire Du Bois (röst),  Patrick d'Assumçao (röst), Alfonso Arfi (röst), Hichem Mesbah (röst), Myriam Loucif (röst), Bellamine Abdelmalek (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 116
Filmnummer 136153

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Biberkolben
2020-02-21
Handens skådespeleri var helt fantastiskt.
HerrNenne
2020-02-06
Okej film med potential för mer. Potential man nog kan tycka sig blivit uppfylld om man gillar lite mer abstrakta poänger. Jag ville ha mer betalning. Jag gillar historierna i stort men visst är det störande att vi får följa en meningslös stalker som aldrig verkar bättra sig som gör att man inte riktigt vet vad man ska hoppas på. Bra soundtrack.
Barneyk
2020-12-28
Jag har lite svårt för premissen med "the nice guy" och även om det hanteras okej så blir det inte bra nog. Handens äventyr lyfter verkligen och ger filmen en väldigt speciell känsla som funkar väldigt bra och håller en stark nyfikenhet uppe hela tiden. Men tyvärr tycker jag inte det leder fram till något och resan är långt ifrån bra nog för att funka i sig självt. Poänger om sorg, depression och att gå vidare och lära sig finns där nog för att trean ska kännas klar, men jag tycker det blir för mycket "meh" för att den ska vara annat än halvsvag.
Taliah
2020-01-23
Ok ... en stalker som går runt och surar och beter sig allmänt idiotiskt. Det är ju värt en Oscarsnominering! Älskar animerat för både barn och vuxna men det här är en typisk fransk pretentiös skitfilm som inte säger något av vikt.
Rune2000
2020-01-01
Sevärd trots att grundpremissen med en stalker är ganska creepy.
myslas
2019-12-11
Kanske årets bästa animerade film. En drömsk historia berättad genom fin animation och effektfullt användande av musik och ljud.
setterwall
2019-11-30
Mycket fin film!