I Love You, Man
Peter Klaven är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl hittat en bestman, sätter denna nya vän hans relation med fästmön på prov.

Originaltitel | I Love You, Man |
Regissör | John Hamburg |
Manus | John Hamburg, Larry Levin |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, J K Simmons, Jane Curtin, Jaime Pressly, Josh Cooke, Jon Favreau, Sarah Burns (I), Lou Ferrigno, Rob Huebel, Aziz Ansari, Nick Kroll, Thomas Lennon, Mather Zickel, Joe Lo Truglio, Carla Gallo |
Zooey (Rashida Jones) och Peter (Paul Rudd) ska gifta sig och under tiden som förberedelserna pågår inser Peter att han har ett betydligt skraltigare \"entourage\" än Zooey. Orsaken är att han al... Läs mer »
Gullig och naturlig, även om en del lite krystade konflikter skaver lite.
En total överraskning ! Underbart att slippa en film nästan helt utan klychor och många av skämten går verkligen hem. Jason Siegel spelar mycket bra, Paul Rudd komiskt geni. Rashida älskar jag sedan innan. Jag hade oxå få vänner i min uppväxt och kände mycket igen mig.
Rekommenderas varmt !
Såå djupsinnigt om manligt/kvinnligt. Sett det förr? 100 000 000 gånger
Bra komedi, bra skådisar som är perfekt castade och ett hyggligt manus. Gillar man komedier där man inte behöver tänka så mycket som jag gör så är detta en perfekt film för dig.
Jag minns när jag såg den här på bio när den kom, och att jag gillade den. Jag var lite osäker på hur mycket jag faktiskt skulle gillad en idag. Ganska mycket ändå. Mycket nog för att den ska ta sig upp på en tvåa, men inte mycket mer. Första halvtimmen är sådär, sedan kommer den igång, och det blir stadigt bättre. Men aldrig mer än bra. Men det är inte så dåligt det heller! Lagom ostig feel-good/buddy-buddy-film.
Jobbig jäkla rulle! Någon sorts mysfaktor har den dock, men störde mig mest på den.
Jag tänkte under hela filmens gång att det här påminner en hel del om Seinfeld-avsnittet The Boyfriend, och när jag kollade upp saken efteråt så visade det sig att det avsnittets manusförfattare även har skrivit manuset till denna. Vilken jävla one trick pony. Tyvärr finns dock inget av Seinfelds fingertoppskänsla här, istället blir det som vanligt en massa icke-subtil humor kastad rakt i ansiktet. Men det är ändå inte katastrofalt på något sätt, det är bara inte speciellt roligt. Jag kan iaf sitta och kolla på det här utan att direkt vantrivas, det är helt enkelt en helt vanlig menlös amerikansk komedi från 2000-talet
En typisk Ben Stiller/Owen Wilson-film utan Stiller och Wilson. Plågande att ta sig igenom.
lite roligare än vanligt, mest tack vare paul rudd, men har man sett några sådana här filmer har man inget stort överseende med de bedrövliga sluten. stark tvåa dock.
Så fort man ser de här nunorna vet man ungefär vilken typ av film man kan vänta sig. De är härliga, inget snack om den saken. Filmen hyllar också Rush vilket är positivt, det förstår ju vem som helst. I love you man får 3. Rush får 5.