Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

I Origins


En molekylärbiolog gör tillsammans med sin genialiska labbpartner en revolutionerande upptäckt.


Originaltitel I Origins
Regissör Mike Cahill
Manus Mike Cahill
Genre Drama, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Michael Pitt, Brit Marling, Astrid Bergès-Frisbey, Steven Yeun, Archie Panjabi, Kashish, Cara Seymour, William Mapother, Crystal Anne Dickinson, Venida Evans, Ako
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 768
Filmnummer 109059

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


torbehn
2018-01-22
Stark film med djup och mycket hjärta. Borde ha varit en TV-serie i minst tio delar, men fungerar ändå.
Mother
2017-12-03
Jag vet att jag såg den här men minns absolut ingenting. 3?
Mikael602
2017-04-11
Filmen bygger ju underliggande på frågan om vetenskapen skulle bevisa närvaron av en Gud. Även om det är ett fint drama så är det också en massa religiöst bullshit. Det är lika sannolikt att bevisa att Gud finns som att Stålmannen finns på riktigt och kommer från Krypton. Därför blir det så svårt att tycka om filmen, då den nästan lutar mot propaganda. Det finns över 4000 olika varianter av religion som vi snarare behöver mindre av i ett modern utvecklat och utbildat samhälle, inte mer.
hardcore
2017-01-22
Svårt att betygsätta denna film för den blir så svängig och säger egentligen inte så mycket
Starkbröl
2017-01-11
Börjar väl helt okej men spårar ur totalt i hysteriskt trams. Passar iofs bra för en vindrickarkväll med dina tolv katter medan drömfångarna långsamt roterar.
skitbad
2016-11-02
Ganska snällt med en 3:a känner jag. Men efter att ha sett ganska många ointressanta filmer bröt den här ut med att ha en specifik och lovande premiss. Filmen i sig är dock både ojämn och spretig, varvar intressanta partier med övertydlighet, tankevurpor och klumpiga poänger. Sammanfattningsvis är den delvis intressant och utstickande men ojämn...svag 3:a.
Petterioso
2016-10-26
Smal, ointressant. Förstår inte hur den kan ha fått en 4:a i betyg.
Rixn
2016-06-12
Om vetenskapen bevisar att gud inte finns så skulle Dalai Lama böja sig för det - en tes som de vänder på i filmen och frågar huruvida huvudpersonen skulle böja sig för det andliga om det skulle överbevisa vetenskapen. Det är lite grand hela syftet med filmen, att så ett frö för intelligent deign, men det hela faller ju på att om det andliga skulle bevisas så är det ju på vetenskapens premisser, och då blir det automatiskt veteskapligt bevisat att gud finns, vilket ingen vetenskapsman skulle kunna förneka. Vetenskapen är ju inte motståndare till gud, bara det faktum att inga bevis för tron framlagts. Det har man missat i den här filmen.
Körsbär
2016-01-16
Många ljusglimtar i denna film, så många att jag höjer denna över standard trean. Denna film var riktigt riktigt bra och originell.
garpa
2015-12-16
Sevärd. Första delen av filmen är till och med mycket sevärd.
Visa äldre kommentarer »