nya casino utan svensk licens

2.1

I Think I Love My Wife

Seriöse aktiemäklaren Richard Cooper har allt en man kan önska sig: en lovande karriär, en underbar fru och två vackra barn. Det finns egentligen bara ett enda problem: han är sjukt uttråkad! Richards dagdrömmar om andra kvinnor verkar helt harmlösa, till den dag Nikki, en fantastiskt sexig vän från gamla tider, plötsligt dyker upp på hans kontor. Nikki iscensätter en riktig katt-och-råtta-lek som utsätter Richards äktenskap för hårda prov.

Skapad 2019-12-15 av Kahlroth
Ännu en film som vår kära vän Oprah Winfrey tipsade mig om. (Av någon mystisk anledning hade jag inte blivit avskräckt av katastroftipset hon gav mig förra gången). Men iallafall, Chris Rock, ...   Läs mer »

2014-12-27
Det man snabbt märker är två saker: 1. Manuset är skrivet av en Stand-up-komiker dvs. Stand-up-komiker har ett härligt och underhållande sätt att se på de vardagliga problem och händelser som fyller våra liv och detta manuset är verkligen fullt av hur dessa detaljer och ögonblick kan göras roliga och lyftas fram. 2. Manuset är skrivet av Chris Rock. Man märker detta genom den underbara och roliga humorn som presenteras och även i valen av ord och uttryck som används. Jag gillade detta!
yrkeschaufföre
2014-10-19
Jag gillar hur Chris är i filmen och Kerry är fantastiskt söt men handlingen är ganska ointressant och slutet kändes lite hastigt påkommet. En svag trea från juryn i Lund.
2014-08-13
Småtrevligt och underhållande, men oj så mycket trygg industriprodukt det är över det här. Upplägget har viss potential, men det visade ju sig vara direkt snott från Eric Rohmer (hade jag vetat det så hade jag sett den filmen först), och här finns inga ambitioner till att faktiskt försöka sig på några djupare utforskningar av situationen. Genomgående väljer man istället alltid det trygga alternativet och låter allting mynna ut i ett fantasilöst skämt istället. Det är förvisso inget fel med att göra en komedi, och humorn är inte helt värdelös, men det här är inte direkt en film som försöker vara tokrolig, den hamnar därför i ett blaskigt mellanting. Detta gör också att karaktärerna känns väldigt underutvecklade, särskilt frun. Ett riktigt dåligt slut blir det dessutom, mest beroende på att man inte alls har byggt upp till det. Men man får väl försöka ta det för vad det är, och nu ser jag iaf verkligen fram emot att se originalet
jerker_dahlman
2011-09-23
smörja
Matkrig
2011-06-30
Gillar inte filmer som denna egentligen men denna var faktiskt bra. Slutet är bäst.
bioanders
2010-03-07
En svag tvåa! Endast pga att vi nyss varit på semester på Manhattan i NYC höjer den till den svaga tvåan...
Stadsbo
2009-08-06
jag tycker den va mycket rolig :)
arthurskumberg
2009-05-12
Fanns en hel del att känna igen sig i och det gjorde den helt okej.. men ja, han é ingen av mina favoriter i vanliga fall

2009-04-11
Helt värdelös rulle
TheKid
2009-04-08
Sjukt trist och sentimentalt slafsig. Har sett det tusen gånger förr. Mycket svag tvåa.