Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

I Witness


27 kroppar hittas i en inrasad tunnel i mexikanska Tijuana, och en amerikansk människorrättsaktivist intresserar sig för fallet. Snart har han såväl den mexikanska polisen, den lokala drogkartellen som ett multinationellt amerikanskt företag att stå upp emot.


Originaltitel I Witness
Regissör Rowdy Herrington
Manus Colin Greene, Robert Ozn
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jeff Daniels, James Spader, Portia de Rossi, Clifton Collins Jr, Jordi Caballero, Wade Williams, Mark Carlton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 16365

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Krille80
2015-01-08
En film med en historia som fungerar men som blir som mest intressant och sevärd tack vare sina skådespelare. Jeff Daniels, James Spader, Portia de Rossi och Clifton Collins Jr är alla skådespelare som jag idag tycker om. Sedan denna film producerades för 8 år sedan så har speciellt Clifton Collins Jr imponerat på mig vid ett flertal tillfällen. Jag vågar inte riktigt tänka på vad mina tankar hade varit utan denna kompetens i rollistan och därför väljer jag att inte göra det. 3-
KyLLo
2013-09-18
Den här filmen är okej. Lite action och spänning som fängslar tillräckligt för stunden och inte helt förutsägbart eller saboterat av specialeffekter och övervåld. Lite klassisk agentaction tycker jag att det är över den. Den ledande rollfiguren påminner utseendemässigt om Varg Veum. På gott eller ont. :) Svag trea.
AlbinWesley
2013-06-13
Den är rätt taffligt gjord på många plan, griper aldrig tag heller. Inte ens tre skådisar som jag i utgångsläget gillar blir särskilt roliga att se på. Men det funkar väl ändå nästan ok och så.
produr
2011-12-03
Spännande politisk thriller,tyckte det hände saker hela tiden
matsymats
2003-10-24
Extremt seg och dålig film. Snudd på etta...