Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Ice 2020


Året är 2020. Miljöaktivisten och professorn Thom Archer har efter undersökningar kommit fram till att energibolaget Halos borrningar på en stor glaciär får den att smälta. Hans varningar ignoreras, så han beger sig till Arktis för att hitta än starkare bevisning. Väl där upptäcker han att hela mänskligheten hotas, så han skyndar sig hemåt för att rädda sin familj. Kort därefter kollapsar glaciären, med förödande konsekvenser.


Originaltitel Ice
Regissör Nick Copus
Manus Ray Harding, James Follett
Genre Action, Thriller, Science Fiction, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Richard Roxburgh, Stephen Moyer, Sam Neill, Claire Forlani, Frances O'Connor, Nathaniel Lees, Tom Hern, Patrick Bergin, Simon Callow, Ben Cross, Werner Daehn, Erin Mullally, Jaime Passier-Armstrong, Daniel Sing, Brooke Williams, David E Woodley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 97
Filmnummer 96328

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Halofreak92swe
2016-10-20
The Day after Tomorrow fast med betydligt lägre budget och effekter som nästan är nere på sy-fys nivå. Funker inte riktigt, den är för lång och ologisk.
Bumbi78
2015-05-30
Producerad som en miniserie i två delar och stor inspiration har tagits från Day after tomorrow. Inget dåligt hantverk med tanke på budget och effekterna är dugliga. Skådisarna gör vad de kan med manuset och här finns det gott om halvkända ansikten. Det enda jag egentligen störde mig på var att känslan av kyla aldrig fanns. Visst är det svårt att få till -30 så det blir trovärdigt, men i princip alla käraktärer ser småsvettiga ut mot greenscreen iförda tjocka jackor.
Robkiller
2013-10-20
Klimatfrågan och Arktis uppvärmning är i centrum i den här brittiska katastroffilmen som blir lite väl lång med sina 3 timmar... den är dock aldrig direkt dålig utan håller intresset uppe med hyfsade skådespelare och en handling som fungerar även om den är delvis ologisk och väldigt överdriven. Syns också att budgeten är lite väl låg i vissa scener, men den är i alla fall bättre än de flesta SyFy / Asylum filmer med liknande tema...
Totenkopf
2013-06-09
Inte usel men samtidigt inte så spännande heller, slog ihäl några timmar dock.
Djason
2012-06-16
Bättre än väntat. En engelsk variant av The day after tomorrow, fast med lite sämre budget. Bra skådisar, stör mig dock lite på en del ologiska saker i filmen.
Almgren
2012-04-29
Aldrig tidigare i filmhistorien har karaktärer varit så inkompetenta när det kommer till att röra sig i relativt lätt terräng såsom plana ytor, bussar, korridorer och svaga sluttningar. Handlingen i sig går inte ens att kommentera utan att få hjärnblödning.
Little_gila
2012-04-23
Den var alldeles för lång och det var massor med saker som jag störde mig på under filmer som inte alls verkade logiskt. I en scen tittar en av skådespelarna in i kameran hahah =P
dangel
2012-04-15
Faktiskt riktigt usel. Alldeles för lång, och typ samma story som i klart mycket bättre Day after tomorrow.
dudson
2012-04-01
Bedrövligt tråkig och sömngivande..-1
mammut
2012-03-24
Vafan, jag tyckte den var bra :)
Visa äldre kommentarer »