Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna


Scrat fortsätter sin outröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt familjefar till ett gäng dinosaurieägg som han hittat ochtagit med sig hem. Det visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinsaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.


Originaltitel Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Alternativ titel Ice Age 3
Regissör Carlos Saldanha
Manus Peter Ackerman, Michael Berg, Yoni Brenner, Mike Reiss
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Romantik, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Denis Leary (röst), John Leguizamo (röst), Chris Wedge (röst), Ray Romano (röst), Queen Latifah (röst), Seann William Scott (röst), Josh Peck (röst), Simon Pegg (röst), Kristen Wiig (röst), Jane Lynch (röst), Karen Disher (röst), Joey King (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6655
Filmnummer 62673

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av badpanda1606
De två första filmerna har varit otroliga kassasuccér och det finns ingenting som säger att den tredje filmen inte ska bli det. Ice Age 3 kan mycket väl bli en av sommarens populäraste filmer. ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-30 av Fredrik83
Sommarens stora familjefilm är äntligen här! Ice Age - Det våras för dinosaurierna är den tredje filmen i serien och allt är nästan som det brukar. Scrat fortsätter sin oändliga jakt på si...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2020-10-09
Helt okej film som har sina stunder, men visst här börjar serien dala ganska kraftigt...
Applekingen
2018-07-22
Lider av samma brist som 2:an gör (för mycket fokus på humorn och för lite på storyn) men är ändå snäppet bättre än den, mest tack vare Buck som är en av mina favoritkaraktärer för han är hysterisk och satans rolig. Dinosauriernas värld är så snyggt animerad dessutom. Den sista bra filmen i serien innan den går snabbt utför.
AngelsDiary
2018-03-20
Helt okej.
Zebulonm
2018-02-19
Helt okey.

2017-01-03
Dinosaurernas värld var det som gjorde filmen bra och spännande, och väldigt bra animationer!
myslas
2015-09-01
När inte ens Scrat är rolig så är den här filmserien riktigt illa ute.
Krille80
2015-01-01
Jag fullständigt älskar detta. Ice Age-serien är en av mina absoluta favoriter när det kommer till animerad film och denna den tredje installationen gör mig absolut inte besviken. Väldigt underhållande, väldigt roligt och väldigt snyggt. Röstskådisarna i form av framförallt Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary och John Leguizamo levererar igen. Nykomlingen i gänget, i form av karaktären Buck, Sinon Pegg gör också ett strålande jobb. Stort beröm till manusförfatatre och regissör.

2013-08-10
Gillar filmen med 3D. Rätt så häftigt och filmen är rolig.

2013-07-26
Mest spännande story i serien. Men ändå dock inte lika bra som tidigare.
stenemo
2013-03-15
Helt ok, inte i nivå med första
Visa äldre kommentarer »