Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Idiotrepubliken


Menige Joe Bowers är försöksperson i ett experiment utfärdat av amerikanska försvaret som sätter honom i sömn i femhundra år för att sedan vakna upp och se att världen inte var mycket lik den värld han lämnade. Hela samhället har blivit oerhört dumt.


Originaltitel Idiocracy
Regissör Mike Judge
Manus Mike Judge, Etan Cohen
Genre Komedi, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard, Justin Long, Mitch Baker, Andrew Wilson, Terry Crews, Anthony 'Citric' Campos, David Herman, Sonny Castillo, Kevin McAfee, Robert Musgrave, Stephen Root
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4271
Filmnummer 44713

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2019-01-01
Finns ett par roliga scener men till största delen är det här rätt tråkigt och allting går mest i cirklar. Se Office Space istället.
Murvel48
2018-07-18
Jag småskrattade mest hela tiden. Oväntat bra underhållning.
Nintendo64
2018-07-06
Den här blir bara mer och mer aktuell...
Trangor
2018-05-12
Mycket igenkänningskomik i den här filmen.
GodofThunder
2017-05-26
Tittade i 20 min, sen gav jag upp
Grillo
2016-12-06
Rätt kul film men som påpekats är den inte så smart som man kanske kan förvänta sig av en film med det här temat. Ändå helt okej underhållning, svag trea.
Pillynilly
2016-08-28
Läskigt att tänka att liknande framtider är en möjlighet, alla med lite hjärna ska ju ha karriär före barn, så vilka skaffar flest barn, de som väntar eller de som skiter i allt och kör på...
franq
2016-08-19
Fick tipset av en amerikans populärsajt som oroat jämförde Trumps framfart med den här filmen. Som tur var hade jag börjat dricka pilsner så det blev lite underhållande. Jag var jättefull när filmen var klar. Den var lite småkul på slutet.
yrkeschaufföre
2016-05-29
Jag gillar Maya men handlingen är inte speciellt smart men å andra sidan har ju Dax fått en passande roll så jag ger en svag trea.
Mat1az
2016-04-30
Upplägget är intressant. Med det blir som bäst en smårolig satir som har sina poänger. Mike Judge är bevisligen inte någon Paul Verhoeven. För att vara en satir om hur världen blir fördummad så är den inte speciellt smart gjord. Hoppades verkligen på mer av Judge efter den klockrena Office Space (en av mina absoluta favoritkomedier). Gillar scenografin som, på tal om Verhoeven, påminner lite om Total Recall. Filmen lyckas i alla fall säga en hel del om samhället vi lever i idag och åt vilket håll det ibland kan kännas att vi är på väg mot. Filmens målgrupp tycks dock vara riktad mer dem som det görs narr av. Stark tvåa.
Visa äldre kommentarer »