Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Il Grande Racket


Ett brottssyndikat börjar utpressa småföretagare. Polisen Nico försöker med stora ansträngningar sätta dit dem, men de är alltid ett steg före.


Originaltitel Il Grande Racket
Alternativ titel The Big Racket
Regissör Enzo G Castellari
Manus Enzo G Castellari, Massimo De Rita
Genre Action, Drama, Kriminalare, Thriller, 70-tal
Skådespelare Fabio Testi, Vincent Gardenia, Renzo Palmer, Orso Maria Guerrini, Glauco Onorato, Sal Borgese, Romano Puppo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 22443

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2023-06-27
Kanonbra rulle.
Korben_Dallas
2015-03-17
Tokig rulle, skön fan, älskar den slutgiltiga stillbilden för eftertexterna.
Ondskapt
2012-04-10
Knallhård eurocrime som inte sparar på krutet för fem öre, ger tittaren precis vad den vill ha. Action titt som tätt, tokbra tempo, fantastisk musik, massa fränt våld och en läcker Fabio Testi som kalastuff snut som tar saker i egna händer och inte kompromissar alls. Här är Castellari i sitt esse verkligen, en fenomenal rulle som visar var skåpet ska stå!
dudson
2012-02-21
Stenhård sadistisk och våldsamm slödder krossar Crime rulle med härliga karaktärer som alla har en anledning att ha ihjäl så mycket parasiter som möjligt! 5+
Bumbi78
2011-07-29
Stenhård och jävligt elak crime, den bästa jag sett hittills av Castellari. Lättförstådd handling och inte massa tugg som den här genren tyvärr kan lida av ibland utan action och tokigheter mest hela tiden. Massa kända ansikten från andra italienska rullar och de flesta får smaka på knytnävar eller kulregn. Det sedvanligt bra soundtracket är den här gången förbaskat bra dessutom.
jallek
2010-09-21
snygga actionscener men jääääääkla segt annars
Gakidou
2010-06-24
Röjigt värre.
idd
2008-10-06
riktigt fräsig snutrulle med snyggo-fabio testi i huvudrollen som röjer upp i träsket! pang pang å stenhårda karlar i mängder! lika smutsigt som det brukar vara, man vet atte e en italiensk rulle då den innehåller en gruppvåldtäkt på ett barn, jepp..
-CaZ-
2007-11-20
En av mina favoriter inom genren!
NHL
2006-08-13
En av de hårdaste italienska poliziotto filmerna från 70-talet. Härliga shootoutscener och coola typiska slowmo scener som är Castellaris trademark. Gillar skarpt när Testi rullar runt i bilen. Stundtals elaka scener och det gillar vi. Ett par sköna karaktärer i filmen är också ett plus.
Visa äldre kommentarer »