nya casino utan svensk licens

In a Valley of Violence

En mystisk dagdrivare är på väg med sin hund genom öknen till Mexiko och tar en genväg i ett försök att förkorta sin resa och hamnar i den bortglömda staden Denton. Den en gång så populära gruvstaden är nu nästan övergiven och styrs av en laglös grupp missanpassade. Pauls ankomst till staden skapar spänningar bland de styrande och de få kvarvarande lokalborna får nu bevittna en katastrofal kedjereaktion av våldsamheter som infekterar livet för alla inblandade och snabbt drar in hela staden i en blodig upplösning.

DOKAN
2025-07-07
En av få riktigt bra spaghettivästern-pastischer jag sett där t o m Morricone-liknande scoret funkar och påminner lite om mästaren själv. Hawk finfin som desillusionerad hjälte och alla andra skådisar gör bra ifrån sig inklusive gamle Travolta som knarrig skurksheriff. Men synd att den lilla hunden inte fick överleva och kanske lite onödigt våldsamt emellanåt.
mammene
2022-03-28
En western med lite mera känsla och djup i. Taissa Farmiga gör verkligen bra ifrån sig och Ethan Hawke passar mycket bra i sin roll. Också roligt att träffa på Travolta, men den stora stjärnan måste bara vara hunden.
Murvel48
2022-02-28
Härligt underhållande skådespeleri på alla fronter men speciellt Ransone imponerar. Stark trea.
Gordyal
2020-01-29
En ytterst underhållande och halvlyckad flirt med speghetti-western. Inte särskilt mycket till film, men den är ganska hård och innehåller några riktigt coola repliker. Slutklämmen på scenen med sheriffens son och de båda systrarna uppe på rummet utgör helt klart filmens höjdpunkt. Öht så är James Ransones karakär underbart vidrig. (9-/15)
fridenpaden
2018-08-18
Right on! Han dödade min hund! John Wick i västern!
converse
2018-08-15
Inget känns rätt med filmen men det kanske är tanken.
eriqk
2017-08-25
typisk "de tog ifrån honom allt han hade kärt"-hämndhistoria utan något nytt
Dutch
2017-08-13
Väldigt nyskapande:) nä tycker inte Hawke passar in i western.
Irvine
2017-07-14
Tycker synd om Ethan Hawke som tvingas till överspel. Verkligen urusel dialog.
Mr_v
2017-02-22
Märkliga tonskiften och lite av den där skitiga känslan man vill ha i en spaghetti-western fattas. Annars rätt stabilt.