Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Missing


Tonåringen Rachel kommer aldrig hem efter en dansträning och en massiv utredning drar igång. Polisen är övertygad om att hon gett sig av frivilligt, men hennes föräldrar vägrar att köpa teorin och bestämmer sig för att driva sökandet själva. Ingen anar den ohyggliga sanningen som finns mitt framför deras ögon. Baserad på en sann historia.


Originaltitel In Her Skin
Alternativ titel I Am You
Regissör Simone North
Manus Simone North
Genre Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Guy Pearce, Miranda Otto, Ruth Bradley, Sam Neill, Kate Bell, Khan Chittenden, Graeme Blundell, John Butler (III), Justine Clarke, Diane Craig, Jack Finsterer, Rebecca Gibney, Eugene Gilfedder, Jeremy Sims, Steven Vidler, Kelley Abbey, Melissa Andersen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 172
Filmnummer 90747

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idaho1981
2017-02-15
Svag trea. Gillar stämmningen i filmen och att den är lugn men med en otäck känsla över sig hela tiden. Ojämnt skådespeleri, de som höjer det hela är Miranda Otto som mamman och Ruth Bradley som Caroline, de lyfter det hela.

2015-05-14
En ganska slätstruken thriller med ett simpelt manus. De lär visserligen vara aningen låsta när de ska göra en film baserad på en verklig händelse. Men manuset borde varit mer genomarbetat. En blek film som lär vara bortglöm snabbt för egen del. 4/10
ami86
2014-10-19
Fantastisk välgjord och övertygande film. Vissa av skådespelarna var urusla, men den fullkomligt fantastiska prestationen av skådespelerskan som porträtterar Caroline Reed Robertson uppväger för alla mindre imponerande insatser. Inte nog att filmen är trovärdig, det finns något otroligt otäckt med hela stämningen filmen, något som fick nackhåren att resa sig på mig flera gånger om. Se den!
MrsRatched
2013-06-29
Bitvis ganska starka scener, trovärdigt och ärligt. Tyvärr lite torrt, som så ofta med verklighetsbaserade filmer.
Armfelt
2013-02-24
Tycker den var lovande de första 10minuterna, sedan var den bara jobbig
Christofer
2013-02-03
Usch, vad mycket ångest som förmedlades under vissa scener. Riktigt starkt faktiskt. En helt okej thriller, där Sam Neill hade en alltför liten roll.
Bumbi78
2012-12-03
Inte den helt sedvanliga thrillerintrigen, här finns även ett fokus på drama vilket funkar utmärkt. Realistisk i tonen med bra prestationer av skådisarna. Att ha Guy Pearce som dragplåster känns dock fel då han inte alls står i fokus här.
Gr3veN
2012-03-18
Fy! Var enbart frustrerande för kropp och själ att höra denna hysteriska kvinna skrika o gorma i 100 min :(
petson81
2011-12-20
Saknar djup helt och hållet
annamichaela
2011-10-17
Jag tycker att filmen skiljer sig en hel del från de flesta andra med samma tema. Otäck. Inte snabb och spännande utan rätt långsam, men bra.
Visa äldre kommentarer »