Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

In the Army Now


De två ynglingarna Bones och Jack bestämmer sig för att gå med i armén i hopp om att tjäna pengar på att göra ingenting, eller i varje fall väldigt lite. De väljer vattenreningsenheten eftersom de tror att den inte blir inkallad speciellt ofta, men snart visar det sig att den behövs - i mellanöstern.


Originaltitel In the Army Now
Alternativ titel You're in the Army Now
Regissör Daniel Petrie Jr
Manus Stu Krieger, Fax Bahr, Adam Small, Ken Kaufman, Daniel Petrie Jr
Genre Komedi, Krig, 90-tal
Skådespelare Pauly Shore, Andy Dick, Lori Petty, David Alan Grier, Esai Morales, Lynn Whitfield, Art LaFleur, Fabiana Udenio, Glenn Morshower, Beau Billingslea, Peter Spellos, Barry Nolan, Ryan Cutrona, Paul Mooney, Richard Assad
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 367
Filmnummer 4528

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2023-03-23
Den svagaste av de Pauly Shore-filmer som jag har sett, och då har han väl inte en diger lista av mästerverk i övrigt heller. Det här är verkligen en slätstruken standardkomedi rakt igenom, och det är svårt att se vad som egentligen är poängen med den. Man kan ju ana att det ska vara en fish-out-of-water-komedi, men så jävla malplacerade blir aldrig Shore och hans gäng. De anpassar sig förvånansvärt bra förvånansvärt snabbt till armélivet faktiskt, och då faller ju hela idén. Hur roligt det blir att låta Pauly Shore vara väldigt mycket Pauly Shore kan sannerligen diskuteras, men det finns ju ingen anledning att inte låta honom vara det ifall man nu ska göra en film med honom. Den här rollen skulle vilken random komiker som helst från den här eran kunnat spela med samma bleka resultat. Alla sidokaraktärer är dessutom lika färglösa de också. Den här tvåan är ganska svag
dudson
2017-10-15
Skön och lättsam komedi man blir glad av.)
LuxLisbon2
2014-12-29
Inte lika bra alls som de andra jag sett med Pauly Shore. Krigsfilm ar nog inte min grej, inte ens nar komedi ar med.
Fläskkäft
2012-11-09
Pauly Shore är en skön snubbe men det räcker liksom inte för att enbart göra en film bra. Den börjar helt okej med Shores humor och stil och gillar man den blir man inte besviken. Andra halvan är dock ett stort frågetecken där man undrar, vart tog handlingen vägen!? Den rinner bokstavligen ut i sanden och ni som vet i vilken miljö filmen utspelar sig i förstår mitt dåliga skämt. =)
karlmats
2007-12-30
Oj vilken dum film, dumma skämt, dumma karaktärer, dumma klichéer och dum handling... Men ändå kan jag inte låta bli att sitta och småmysa då och då och till och med Pauly Shore har sina stunder även om han överlag är rätt störig. Det som till slut räddar filmen från en 1a är Lori Petty som både är ruskigt snygg och en bra karaktär utan störande repliker.
KillerPutte
2007-11-25
Såg när jag var mindre :)
GrandMaster_E
2007-07-25
Hade sina ögonblick men Pauly Shore är ju inte alls i närheten av t.ex. Chris Farley eller David Spade som var verksamma samtidigt (Jim Carrey också för den delen).
MOT
2007-04-13
Finns det nån som tycker denne pajas är rolig??
Malaikatmaut
2007-01-22
Jag såg den här när jag var 14, antar jag, och tyckte då den var jävligt kul...men vad skulle jag tycka idag? o.O
Solhjul
2006-10-09
pauly shores tråkigaste huvudrolls film måste jag nog säga...
Visa äldre kommentarer »