Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

In the Land of Women


Carter Webb är en ung författare från Los Angeles som flyttar hem till förorten i Michigan för att komma över sin separation med en känd skådespelerska. Väl där träffar han Sarah Hardwicke och hennes två döttrar Lucy och Paige. Carter blir indragen i deras liv och upptäcker snart att hans separation med sin förra flickvän inte var något slut, utan en början på något helt nytt...


Originaltitel In the Land of Women
Regissör Jonathan Kasdan
Manus Jonathan Kasdan
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Adam Brody, Meg Ryan, Kristen Stewart, Olympia Dukakis, Elena Anaya, Clark Gregg, Lindsay Sloane, Dustin Milligan, Makenzie Vega, Ginnifer Goodwin, Adrian Hough, JoBeth Williams, Brenda James, Beau Mirchoff, Reece Thompson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1289
Filmnummer 45095

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ulpe01
2012-05-23
En ok film, men kanske inte den mest minnesvärda. Vet inte om "romantisk komedi" är den bästa genre att sätta den i. Finstämt och skådisarna gör bra insatser. En svag trea.
a9davhar
2012-05-23
Fin film men den berörde mig inte på det sätt som jag tror filmskaparen önskat. Nästan en trea i betyg dock eftersom den är så snyggt fotad.
okidoki
2012-04-03
En romantisk komedi med bra musik och utan romantik.
Deepshit
2012-04-01
Helt okej film med en helt okej historia. Skådespelarna gör kanske inte de mest minnesvärda insatserna men det är också på grund av dem som filmen inte blir totalt ointressant. I vissa scener så lockas man till skratt men i sin helhet så är det en film man har sett förut.
Gigi1943
2012-04-01
Aj aj aj så himla skämmigt, nää, och trots att jag såg den häromdagen så har jag redan glömt vad den handlade om ... det säger väl en hel del!
Canomia
2012-04-01
Men vafan, varför tittade jag på den här när Alfie gick samma kväll på en annan kanal. Jag förstår inte varför jag tittade på den även om det inte gått något bättre på någon annan kanal, den var tråkig och klyschig och jag tyckte synd om de stackars skådisarna. Men sen var det det där fåniga brevet och så kände jag igen mig istället och skämdes lite.

2012-03-30
Nej, nej, nej. Kunde ju blivit ett ja, ja, ja.
josse-94
2012-03-30
Otroligt fin miljö och klara färger, men självaste handlingen var ganska konstig
FridaSofia
2012-03-30
Fullkomligt älskar allt med den här filmen från första till sista scenen!
KyLLo
2012-03-30
Fina färger och bra musiksättning, men manuset är ingen höjdare.
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »