Ghostland

Under den första natten i huset hon just ärvt konfronteras en tvåbarnsmamma med mordiska inkräktare och tvingas slåss för sina döttrars liv. Sexton år senare återförenas döttrarna i huset.

Originaltitel Ghostland
Alternativ titel Incident in a Ghostland, Ghost Land
Regissör Pascal Laugier
Manus Pascal Laugier
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Crystal Reed, Mylène Farmer, Anastasia Phillips, Emilia Jones, Taylor Hickson, Kevin Power, Rob Archer, Mariam Bernstein, Alicia Johnston, Ernesto Griffith, Adam Hurtig, Denis Cozzi, Sharon Bajer, Tony Braga, Paul Titley

Kriffot
2018-12-22
Njä. Trista twistar.
Robkiller
2018-10-13
Blir rätt snabbt tråkig, sedan går det bara utför.
Benisakura
2018-10-12
En rysare som faktiskt har en någorlunda intressant story är helt klart uppfriskande. Kan tycka att filmen ibland blir lite väl skrikig istället för att spela på spänning men en stabil rysare är det helt klart.
Hanness
2018-09-24
Ännu en skitrulle, så löjligt att en utav karaktärerna har en styrka som för självaste Karelin att blekna. Om man tror på fysikens lagar kommer man få sig en snyting.
martingo89
2018-09-02
Helt värdelös. Praktiskt taget ingen handling över huvud taget, bara 1,5 timme av misshandel och tortyr. Totalt meningslös.
starsky
2018-08-26
Gränsar till en fyra för ett välskrivet manus i en genre och upplägg som är väldigt upptrampad stig. Men jäkligt bra nerv! Spännande och väldigt obehaglig.
Cloudane
2018-07-27
Hade en viss potential men blir i slutändan bara ännu en skräckfilm i mängden som är mer frustrerande än läskig.
amam
2018-06-13
Jag gillade den ändå. Den var ju inte direkt smart och handlingen var för det mesta hyfsat förutsägbar men de lyckades ändå få karaktärerna och hela fram och tillbaka biten att funka ganska bra. Svag trea.
TheHorrorfan
2018-05-05
Otroligt bra. Nervig och ganska udda. Hur det hela låg till kunde man ju förutse långt innan det avslöjades, men ändå väldigt bra.