Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Indiana Jones och kristalldödskallens rike


Detta äventyr med den välkände arkeologen inleds i öknen mitt under det kalla kriget. Jakten efter en dödskalle av kristall leder dem kors och tvärs över jordklotet.


Originaltitel Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Regissör Steven Spielberg
Manus David Koepp
Genre Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Harrison Ford, Shia LaBeouf, Cate Blanchett, Karen Allen, John Hurt, Ray Winstone, Jim Broadbent, Pavel Lytjnikoff, Igor Jijikine, Joel Stoffer, Alan Dale, Andrew Divoff, Dimitri Diatchenko, David LaVera
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11447
Filmnummer 59504

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av donnie-brasco
Indiana Jones är tillbaka med ”Kristalldödskallens Rike” efter nästan 20 år med ett klassiskt matinéäventyr. Även om det finns några irriterande missar här och var, är det en gedigen uppf...   Läs mer »

Skapad 2019-12-14 av ladygodiva
Jag kan se den om och om igen. Utnött efter femtioelva omgångar i den förlåldrade VHS-spelaren, bandet märkt med pappas sliriga handstil, så som den har sedan jag visste vad ett videoband var. R...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av zac2go
Ja, då vad det dags för en av världshistoriens dammigaste och blåslagnaste arkeologer... Jag har tidigare erkänt att jag är en riktig sucker för martinéfilmer, och de nu fyra filmerna med Indi...   Läs mer »

Skapad 2019-10-13 av ThePhantom
Allas vår ormhatande skattletare Indiana Jones är tillbaka i ett fjärde äventyr. Denna gång ska han föra en mystisk, och väldigt magnetisk kristallskalle till Akator, en stad som påstås best...   Läs mer »

Skapad 2019-10-13 av BeforeYouDie
Indiana Jones är åter tillbaka, nästan 20 efter den förra filmen, men trots denna tid har det inte hänt mycket. Harrison Ford fortsätter att göra en fantastisk arkeolog med hatt och piska och s...   Läs mer »

Kommentarer


sodomiten
2021-01-01
Det blir tramsigt efter de nått Peru och det är nåt logiskt problem med Mac's karaktär. Skulle tro att Shia Labeouf kommer ta över stafettpinnen som äventyraren om det blir fler filmer och i skrivande stund ser jag att det är planerat till 2022.
HerrNenne
2019-10-31
Fångar hyfsad matinékänsla ibland så har man inte större krav än så, så går den väl an. Men ja, det är ju inte storfilm precis.
päronanton
2019-06-22
Den är bra!!!
fridenpaden
2018-05-29
What does he mean by ”three times it sucks”? ”Three times it fucking sucks!” - Kylskåpet, lianerna, vattenfallen. Annars en ganska bra film, även om den påverkas av cgi-effekterna.
Rai
2017-12-10
Den sämsta filmen i den här serien!!
psyche_delic
2017-08-02
Ser man den som en parodi funkar den liite bättre, men fortfarande nej...
Tatty
2017-04-23
Lika bra och spännande som de andra.
wasteoftime
2017-01-05
Ok, för att börja i rätt ände, är detta dåligt? Absolut. Hur dåligt? Ungefär lika dåligt som Cate Blanchetts fejk-ryska. En film där Shia LeBeouf inte är det störata irritationsmomentet, det är alltid något. Men! Det är inte så dåligt som jag faktiskt förväntade mig, efter allt nedtryckande av alla dessa Indiana Jones-vurmare man träffat genom åren. Kanske är det just därför jag ändå inte tycker att det är sämre än vad jag gör? Jag har aldrig gillat Indiana Jones, kommer aldrig att göra det, har jag insett, så därför är detta för mig, ungefär så varenda Indiana Jones-rulle upplevs. 2,5 på SH-skalan.
Zarquon
2016-02-27
Indy är äldre och inte riktigt lika bitsk och kvick, men han har hjälp av lite mer dugliga sidekicks denna gång. Handlingen är lika löjlig och överdriven som vanligt, det är ju med flit såklart. De digitala effekterna sticker ut lite illa ibland, men det gjorde å andra sidan 80-talets leksakstanks också. Allt som allt blir omdömet samma som för serien i stort - det funkar!
Skez
2015-04-25
Svag trea. Den kändes som de klassiska filmerna och det är väl det som väger upp det. Trodde faktiskt att den skulle vara mycket sämre.
Visa äldre kommentarer »