Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Infinity Pool


James och Em njuter av en lyxig solsemester. Men efter en tragisk olycka möts de av chockbeskedet - ett dödsstraff väntar.


Originaltitel Infinity Pool
Regissör Brandon Cronenberg
Manus Brandon Cronenberg
Genre Thriller, Skräck, Science Fiction, Mysterium
Skådespelare Mia Goth, Alexander Skarsgård, Cleopatra Coleman, Thomas Kretschmann, Amanda Brugel, John Ralston, Caroline Boulton, Anita Major, Jeff Ricketts
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 92
Filmnummer 144040

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ghostface
2023-08-20
Jag har en svaghet för premisser där karaktärer dras in i cykloner under resor men här har vi en regissör som alltför tydligt försöker bevisa sig själv och gapar efter lite väl mycket så glaset svämmar över. Vissa kryddor funkar bra men en bra kock kryddar inte för mycket. Roligt att ha sett den dock.
Megalon
2023-08-05
Riktigt bra och riktigt fucked up! Både Alexander Skarsgård och Mia Goth är grymma!
Engravadlax
2023-05-27
Ja, lite som ett dåligt och pretentiöst White Lotus.
fisk0
2023-05-04
Lite svår att betygsätta, alla delar av den är bra, men den gör inget särskilt intressant av det hela. Även om det sällan gjorts lika grafiskt, så är konceptet rätt vältrampad mark. Ingen aning om den kan växa eller sjunka ytterligare vid omtitt, för stunden får det bli en stark trea. Rekommenderar "Död man lever" (Seconds) från 1966 som en liknande film som jag tycker gör det intressantare.
Dream
2023-04-30
Cronenbergs om det så är farsan eller sonen så kan dem kan göra skumma, flummiga filmer, men slutet kändes lite svagt. "See you next year!" hade varigt bättre med ett cliffhanger slut.
psyche_delic
2023-04-22
White Lotus meets Society
djonipony
2023-03-19
Började okej och väckte hopp om en mix av The Menu och Speak No Evil, men det når inte alls de nivåerna utan blir tyvärr bara skum och när allt är jävligt konstigt höjer man till slut inte på ögonbrynen över något, trots att man borde. Inget man glömmer, rätt snyggt foto av Karim Hussain, lill-Cronen brås bevisligen på farsgubben. Trots att Mia Goth är het som fan är eftertexterna porrigast med en uppsjö av ungerska namn. Så får anta att den filmades där. Filmens påhittade språk, ev inspirerat av grekiska/georgiska, var intressant. Ordet för polis såg ut som "Yoker". Svårtolkat.
PeterTheW
2023-02-20
Jag hade väntat mig en urballad, skum film, sure. Men det här var verkligen inte bra på något plan. Första halvtimmen är intressant, sen är den mest irriterande.
KG1985
2023-02-14
Skum film. Börjar bra och intressant men ballar ur lite, vilket å andra sidan var väntat. Överlag en helt okej film som fungerade som underhållning ett par timmar.