Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Ingen ängel


Kent, den skrupellöse ägaren av Bottleneck, ser till att döda Sheriff Keogh när denne ställer allt för många frågor om ett uppgjort parti poker. Borgmästaren är i maskopi med Kent och ser till att utnämna stadens ärkefyllo Dimsdale till ny sheriff, i hopp om att denne skall vara lätt att kontrollera. Men vad borgmästaren och Kent inte vet är att Dimsdale tidigare varit vice sheriff till den kände sheriffen Tom Destry och att Dimsdale har möjlighet att kalla in Tom Destry Jr som sin vice sheriff.


Originaltitel Destry Rides Again
Regissör George Marshall
Manus Felix Jackson, Gertrude Purcell, Henry Myers
Genre Western, 30-tal
Skådespelare Marlene Dietrich, James Stewart, Mischa Auer, Charles Winninger, Brian Donlevy, Allen Jenkins, Warren Hymer, Irene Hervey, Una Merkel, Jack Carson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 160

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

haajen
2019-10-13
Mycket underhållande western som lyckas vara både lite spännande, rolig och rentutav lite gripande.
Hypostas
2016-03-02
Småtrevlig westernkomedi.
Snah
2015-09-03
Greppade inte helt parodireferenserna. James Stewart och Marlene Dietrich är riktigt bra. Förvånansvärt bra engelska av Dietrich om man exempelvis jämför med Arnold. Intressant är också att Yahoo redan 1939 gjorde produktplaceringar.
lottes
2012-11-01
Insåg att den här filmen måste ha inspirerat till Det våras för sheriffen, det har lånats rätt friskt iallafall. James Stewart är lysande, Marlene Dietrich är också riktigt bra och manuset överraskar med stark kvinnorepresentation - den klarar t o m Bechdeltestet, det var otippat. Stak fyra, svag femma, där nånstans.
Astrojacob
2011-11-11
Två favvos i samma film... Marlene mötte dem alla. Myshumor med lagom drama men Stewarts karaktär stjäl hela Fyran.
Virrpanna
2011-10-05
James Stewart är bra, Marlene Dietrich gör samma sak i alla filmer. Men filmen är helt ok!
Levolia
2010-10-11
Bäst: James Stewarts entréscener och Marlene Dietrichs första sångframträdande! Annars: en rätt ordinär film i mitt tycke. Griper tag, men stannar inte nödvändigtvis kvar.
Sarakin76
2010-07-20
Denne var øverraskende bra.
Albion
2009-12-24
Påminner till viss del om de svenska pilsnerfilmernas glada tjohej och visst kan man ana Thor Modéen som bartender? Härligt skådespel från Dietrich och Stewart lyfter filmen enormt. Helheten gör att detta landar på en svag 4;a, dvs 4-
RearWindow
2009-11-13
Man måste älska Stewarts Destry, som är så långt ifrån den typiska westernhjälten man kan komma: Inga vapen, dricker mjölk och snidar servettringar.