2.3

Inheritance

En förmögen och mäktig man går plötsligt bort och lämnar fru och dotter med en chockerande hemlighet som hotar att förstöra deras liv.

Originaltitel Inheritance
Regissör Vaughn Stein
Manus Matthew Kennedy
Genre Drama, Thriller, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare Lily Collins, Connie Nielsen, Simon Pegg, Chace Crawford, Patrick Warburton, Marque Richardson, Michael Beach, Chris Gann, Joe Herrera, Christina DeRosa, Harrison Stone, Rebecca Adams, Mariyah Francis, Lucas Alexander Ayoub, Jim E Chandler, Donna Rae Allen, Josh Murray, Ashley Pereira, Alec James, Hartley Burch

Robkiller
2024-03-21
Helt meningslös.
Nalleman
2023-12-11
Jag tycker faktiskt inte alls den här filmen är så dum. Spännande och med en tvist på slutet. Jag gillar dessutom Lily Collins. En svag fyra får det bli.
Starlette
2022-01-19
Som föregående person skrev, så är det många logiska luckor här och konstiga beslut som tas. Samt ojämt skådespeleri. Och Simon Peggs peruk är ju i en klass för sig..
BarryHero
2021-03-15
Fylld med helt obegripliga plot holes som får en att undra hur de kunde godkänna detta manus. Ingen karaktär känns särskilt sympatisk eller agerar logisk. Simon Pegg och Patrick Warburton (känd från bl.a. Family Guy och Seinfeld) är svåra att ta på allvar i sina mer seriösa roller. Spänningsmässigt händer det heller inte särskilt mycket. Absurd film på många sätt.