3.7
3.7
Insidan ut

Riley och hennes familj flyttar från hemstaden i Minnesota till San Francisco och Riley måste lämna alla sina vänner och sitt gamla liv - men trivs varken i den nya staden eller i den nya skolan.
Originaltitel | Inside Out |
Regissör | Pete Docter, Ronaldo Del Carmen |
Manus | Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley |
Genre | Drama, Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal |
Skådespelare | Amy Poehler (röst), Phyllis Smith (röst), Bill Hader (röst), Lewis Black (röst), Mindy Kaling (röst), Richard Kind (röst), Kaitlyn Dias (röst), Diane Lane (röst), Kyle MacLachlan (röst), Dave Goelz (röst), Frank Oz (röst), Josh Cooley (röst) |
Pixar har levererat animerade klassiker så som \"Toy Story\", \"Wall-E\" och \"Ratatouille\". Tyvärr verkar studion ha gått igenom en svacka på sistone. Är \"Insidan Ut\" den comeback vi hoppas p... Läs mer »

Fantastisk gestaltning av depression!
En film om hur våra känslor fungerar var ett bra koncept som Pete Doctor tog tillvara på. Vi får följa de fem känslorna glädje, vemod, rädsla, avsky och ilska när de försöker leda människobarnet på den rätta vägen. Denna film blev lite av en comeback för Pixar efter några mindre lyckade filmer. Här bjuds vi på både känslor, humor, spänning och en fantasirikedom som vi inte skådat av tidigare. Handlingen fokuserar först på att vara så rolig som möjligt innan den smidigt övergår till spänning och känslosamma ögonblick. Musiken är upplyftande, rolig och känslosam och karaktärerna älskvärda. Alla får spela ut sina register, även om största fokusen ligger på glädje och vemod. Pete har lyckas få Pixar på fötter och vi kan känna oss stolta över ännu en bra film från studion.
Finns det nån pixarrulle som inte är överskattad? Top 250 på denna? Jo tjenare
Wow, Pixar är verkligen pålitliga! Fantasifullt, berörande, och underhållande. Håller inte hela vägen för toppbetyg (det finns för många sega partier för det), men en stabil fyra är det allt.
Allt med minnena och personligheter och saker som försvinner är hjärtskärande.
Fantasifull och välgjord film med mogna teman som sköts på ett bra och underhållande sätt
Sliskig men ändå behjärtansvärd. 3+
Rörande, men också rörig, rolig, men oftare långtråkig, bra story, men dåligt utförande.
Rörande och med mycket djup; men det kräversin del av tittarna och är mer en film för större barn och vuxna än för småbarn
Kvalitet från Pixar.