Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Inside


Efter en bilolycka som dödar hennes make lämnas Sarah ensam och gravid. Hon försöker hantera sin sorg, men börjar se en mörk och mystisk kvinna som hon tror förföljer henne. Är hon verklig eller bara ett fantasifoster? Olyckligtvis visar det sig att hon är väldigt verklig när hon en kväll dyker upp på Sarahs tröskel. Kvinnan vill ha något från henne. Något som finns inuti henne.


Originaltitel À l'intérieur
Regissör Alexandre Bustillo, Julien Maury
Manus Alexandre Bustillo, Julien Maury
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Béatrice Dalle, Alysson Paradis, Nathalie Roussel, François-Régis Marchasson, Jean-Baptiste Tabourin, Dominique Frot, Claude Lulé, Hyam Zeytoun, Tahar Rahim, Emmanuel Guez, Ludovic Berthillot, Emmanuel Lanzi, Nicolas Duvauchelle, Aymen Saïdi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1012
Filmnummer 55253

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2022-09-11
Brutal/skitig & klinisk ren Fransk film som tillhör den "nya"-vågen av chock/tortyr-skräck. Även jävligt läckert filmat!
silvertrain
2018-11-21
En ganska bra skräckis. Var mer brutal än jag hade väntat mig. Gäller att inte vara känslig för blodiga scener man ser denna. Skrämmande också. Kvinnan är ju obehaglig.
ekback
2018-07-09
Bra i början. Mycket skön bakgrundsmusik som förstärker den kusliga stämningen, men... poliserna är vedervärdiga och på slutet spårar filmen ur totalt... Första halvan av filmen är som sagt rätt skaplig, men totalt sett så får filmen nöja sig med en 2:a.
bnw
2018-02-13
Nu blev det åka av!
Powha
2017-09-10
En blodig historia.
Jordan2Delta
2015-08-12
Meh...
wendybalsam
2015-08-11
Jag håller på att få ett nervsammanbrott när jag ser denna film för alla är så JÄKLA DUMMA I HUVUDET. Jag fattar inte storyn heller. Kanske missade någon slags förklaring när jag va på toaletten i två minuter? Det enda bra är väl blodet typ.
CinemaStrange
2015-01-20
Rakt på sak precis som jag vill ha det! Inga brister eller fel. Musiken gör även jävligt mycket.
RottenFreud
2014-12-22
Den bästa franska julfilmen
Johan_G
2014-09-13
Udda film helt klart, men tyvärr har dom anlitat poliser med noll tankekraft att lösa ett problem. Vilket drar ner betyget. Tvisten i filmen är nog bland dem häftigaste jag har sett men tyvärr svartar ''idiot stämpen'' ner filmen så den kan nog inte få mer än 3:a. + Snyggt nytt tänkande, bra visuella och äcklande scener. Tvisten är väldigt bra dold som man missar helt. - Poliserna är dum och dummare. och sen 1 scen man blir bara WTF? men som jag tolkar på ett sätt som jag antar jag godtar som ursäkt.
Visa äldre kommentarer »