Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Insidious: The Last Key


Vi möter återigen Parapsykologen Dr. Elise Rainier när hon nu står inför sitt livs mest rysliga och personliga fall där hon själv blir hemsökt i sitt familjehem.


Originaltitel Insidious: The Last Key
Alternativ titel Insidious 4
Regissör Adam Robitel
Manus Leigh Whannell
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard, Spencer Locke, Josh Stewart, Tessa Ferrer, Aleque Reid, Ava Kolker, Pierce Pope, Bruce Davison, Javier Botet, Marcus Henderson, Amanda Jaros, Hana Hayes, Thomas Robie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 200
Filmnummer 123681

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-11-24
Nja, dessa filmer är bara överskattade....
päronanton
2020-07-04
Ja älskar Insidious filmerna! Tycker dom är riktigt bra rysare, denna är riktigt spännande!
RaketPojken
2020-03-22
Är det 6hör ens en skräckfilm nej det blir nej bestämt nej skräddaren nej.
vonadel
2020-01-31
Gillar ju egentligen Insidious-serien, men fastnade aldrig riktigt för denna. Specs o Tucker är ganska bra som comic relief ändå. Måste säga att AI'n här är ganska bra på att gissa rätt faktiskt. 4/10
Andreas_
2020-01-04
En av dom sämsta insidious filmerna, även om jag gillar och tycker det bästa med just dessa filmer har varit Lin Shaye som Elise och här handlar filmen enbart om henne och hennes gamla liv och uppväxt men det är tyvärr inte så välgjort som man hoppas och hennes karaktär blev mindre intressant efter hennes bakgrunds historia, för när man ser denna så har hon ju stött på demoner som varit klart mycket mäktigare än den i första filmen, trots att det verkade då som han var det värsta hon stött på...nej jag gillar inte såna här prequel filmer, när man gör det så slarvigt som denna, förstör hela premissen av första och andra insidious filmen, så betyget blir inte mer än en riktigt svag 2:a, undvik och spendera tid på något vettigare är mitt tips.
Hanness
2020-01-04
Hel kass.
Djason
2019-05-11
Mest billiga jump-scares men filmen har också några sköna scener som är skrämmande. en svag 3:a tycker jag allt filmen är värd.
haajen
2018-12-04
Svag tvåa, den är mest trist och krystad. Shaye och designen på Keyface räddar betyget.
ToddDowney
2018-11-17
Detta är nog den filmen i serien som var tråkigast och kolla igenom. Väldigt många karaktärer som bara slängs in kors o tvärs. Det som höjde betyget en liten del är just slutet som, som gör att allt går i en full cirkel. Hoppas inte på fler nu, då denna inte alls levde upp till föregångarna.
Halofreak92swe
2018-11-15
Helt okej men inte alls så läskig som jag förväntat mig. Svag 3.
Visa äldre kommentarer »