2.2
2.2
Insidious: The Last Key
Vi möter återigen Parapsykologen Dr. Elise Rainier när hon nu står inför sitt livs mest rysliga och personliga fall där hon själv blir hemsökt i sitt familjehem.

Originaltitel | Insidious: The Last Key |
Alternativ titel | Insidious 4 |
Regissör | Adam Robitel |
Manus | Leigh Whannell |
Genre | Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard, Spencer Locke, Josh Stewart, Tessa Ferrer, Aleque Reid, Ava Kolker, Pierce Pope, Bruce Davison, Javier Botet, Marcus Henderson, Amanda Jaros, Hana Hayes, Thomas Robie |
Nja, dessa filmer är bara överskattade....
Ja älskar Insidious filmerna!
Tycker dom är riktigt bra rysare, denna är riktigt spännande!
Är det 6hör ens en skräckfilm nej det blir nej bestämt nej skräddaren nej.
Gillar ju egentligen Insidious-serien, men fastnade aldrig riktigt för denna. Specs o Tucker är ganska bra som comic relief ändå. Måste säga att AI'n här är ganska bra på att gissa rätt faktiskt. 4/10
En av dom sämsta insidious filmerna, även om jag gillar och tycker det bästa med just dessa filmer har varit Lin Shaye som Elise och här handlar filmen enbart om henne och hennes gamla liv och uppväxt men det är tyvärr inte så välgjort som man hoppas och hennes karaktär blev mindre intressant efter hennes bakgrunds historia, för när man ser denna så har hon ju stött på demoner som varit klart mycket mäktigare än den i första filmen, trots att det verkade då som han var det värsta hon stött på...nej jag gillar inte såna här prequel filmer, när man gör det så slarvigt som denna, förstör hela premissen av första och andra insidious filmen, så betyget blir inte mer än en riktigt svag 2:a, undvik och spendera tid på något vettigare är mitt tips.
Hel kass.
Mest billiga jump-scares men filmen har också några sköna scener som är skrämmande. en svag 3:a tycker jag allt filmen är värd.
Svag tvåa, den är mest trist och krystad. Shaye och designen på Keyface räddar betyget.
Detta är nog den filmen i serien som var tråkigast och kolla igenom. Väldigt många karaktärer som bara slängs in kors o tvärs. Det som höjde betyget en liten del är just slutet som, som gör att allt går i en full cirkel. Hoppas inte på fler nu, då denna inte alls levde upp till föregångarna.
Helt okej men inte alls så läskig som jag förväntat mig. Svag 3.