Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Inspector Gadget


Handling: Den strulige väktaren John Brown kommer inte in på polishögskolan, men han ger inte upp, han har en dröm om att bli världens bästa polis. I ett hemligt experiment råkar John bli försökskanin och 14.000 olika finesser byggs in i Johns kropp. Han blir något av en levande maskin, som under namnet inspektör Gadget med liv och lust går in för uppgiften att fånga skurkar. Hans knepigaste uppgift är att rädda världen från superskurken Claw. Det är inte alltid till hjälp att ha en massa tekniska manicker. Det kan ibland vara besvärligt att ha en helikopter i hatten, utdragbara armar och...


Originaltitel Inspector Gadget
Regissör David Kellogg
Manus Kerry Ehrin, Zak Penn
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Matthew Broderick, Rupert Everett, Joely Fisher, Michelle Trachtenberg, Andy Dick, Cheri Oteri, Mike Hagerty, Dabney Coleman, Rene Auberjonois, Frances Bay
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2348
Filmnummer 130

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av
Säkerhetsvakten John Brown (Matthew Broderick) vill gärna bli polis. Efter en fajt med Dr. Claw (Rupert Everett), en ondeskefull skurk, blir han väldigt kritiskt skadad. Browns medhjälpare, Dr. Br...   Läs mer »

Kommentarer


GrandMaster_E
2018-01-24
Försökte visa den för mina barn i brist på annat. De blev skiträdda och fick mardrömmar ??
Stygga-Vargen
2016-10-23
Som barn såg jag den här filmen ett par gånger och även om det inte var en av mina favoriter så tyckte jag den var helt okej. Har dock ingen större lust att se om den.
larsen1976
2015-07-08
Underhållande.. men inte lika kul som den tecknade.... Hade gärna sett mer interaction med Penny och Brain....
Krille80
2014-11-09
Jag älskade tecknade Inspector Gadget som liten när den gick på SVT och jag missade aldrig ett avsnitt. Jag älskade signaturmelodin och kan den än idag. Med detta i minnet satte jag mig för en hel del år sedan för att se den första filmen om Gadget och hoppades på det bästa. Broderick är bra och filmen är väldigt kul. Tänk hur mycket barn måste gilla den.
Ful_fisk
2014-04-17
En sådan där barnfilm som är så usel att inte ens barnen gillar den. Såg den själv när jag var runt tio och tyckte inte alls att den var sådär skojig som TV-serien. För mycket sentimental story än roliga scener. Men visst fan försöker de vara stolliga, men jävlar vad de faller med ansiktet i marken. Skämten och skådespeleriet är på absolut lägsta nivå, och tillsammans med en sentimental jävla skräp-story så blir det inget annat än ett filmiskt haveri. Rubert Everett hade kanske varit lite kul ifall man inte hade sett hur Klo var i serien och blivit besviken på att han här är en stollig smörpelle istället för en otäck superskurk med metall-arm. Fasansfullt usel film. Att den finns är ett smärre mirakel.
ClintanTheKing
2012-10-31
Jaha...
ninja
2010-08-24
Broderick är en tönt.
Fermis
2010-04-14
fuck ta matthew broderick den jävla mesen

2010-03-29
Serien var bra då man var liten men detta är bara skit! såg den vid 9års åldern men gillade den inte heller då!
EricSini
2009-11-01
Ah, världens sämsta skådespelare.
Visa äldre kommentarer »