1.4
1.4
Inspector Gadget 2
I staden Riverton, "Den säkraste staden i Amerika", händer inte mycket. Men Inspector Gadget är tillbaka och när han är ute på uppdrag gär ingen säker! Med mängder av prylar och manicker som han knappt kan kontrollera lyckas han klanta till det mesta för de flesta. I största hemlighet håller därför en ny "kollega" till Gadget på att tas fram - den stentuffa polistjejen G2. Hon är felfri, snygg och redo att ta över Gadgets plats i poliskåren. När ärkefienden Claw plötsligt rymmer från fängelset får dock Gagdet en sista chans att visa vad han går för. Och tyvärr tar han den...
Originaltitel | Inspector Gadget 2 |
Regissör | Alex Zamm |
Manus | Ron Anderson, William Robertson, Alex Zamm |
Genre | Komedi, Familjefilm, Action, 2000-tal |
Skådespelare | French Stewart, Elaine Hendrix, Tony Martin, Caitlin Wachs, Mark Mitchell, Sigrid Thornton, Bruce Spence |
Var helt säker på att det stod "halvnaken och bakfull" i kommentaren här nedan.
Precis som jag (och filmtipset) misstänkte så var den inte bra, visst det fanns några roliga scener men det räcker inte långt.
Är man halvvaken och bakfull så funkar den okej. Kunde nog se att jag skulle tycka den va sjukt rolig som barn också.
Kan inte fatta att dem har gjort en uppföljare onödigt den är ju sämre en ettan.
Rätt kass, men scenen där skurkarna står med gitarr och trombon och låtsas som om de spelar själva, samtidigt som indisk musik strömmar ut ur högtalarna är hur kul som helst. Bara den scenen var värd det slöseri med tid som filmen annars innebar.
Så usel...
Mycket närmare TV-serien än första filmen (förutom G2) och French Stewart passar bättre i rollen som Gadget än vad Matt Broderick gjorde.
japp..
En riktig skitfilm :-(