Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Instängd 2


Sarah lider av ett allvarligt psykologiskt trauma och har förlorat förmågan att tala, men gör sällskap med ett räddningsteam tillbaka till grottan, men återigen tar saker och ting en hemsk vändning.


Originaltitel The Descent: Part 2
Regissör Jon Harris
Manus J Blakeson, James McCarthy, James Watkins
Genre Thriller, Äventyr, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Shauna MacDonald, Doug Ballard, Krysten Cummings, Axelle Carolyn, Anna Skellern, Natalie Mendoza, Gavan O'Herlihy, Michael J Reynolds, Josh Dallas, MyAnna Buring, Saskia Mulder, Alex Reid, Nora-Jane Noone, Douglas Hodge
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1501
Filmnummer 72427

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av kanzi
Uppföljare. Detta avskyvärda, men ofrånkomliga fenomen som bara tycks bli vanligare för varje år som går. I sann kapitalistisk anda gäller det så klart att slå mynt av populära filmfenomen o...   Läs mer »

Skapad 2019-10-13 av frienatic
Instängd var en av de trevligaste skräckfilmsöverraskningarna på 00-talet med sina isande ”gömma sig under soffan”- monster och skräcken som kom från att föreställa sig att vara fången i e...   Läs mer »

Kommentarer


Horrorlover
2013-07-09
Slutet förstörde ju en del men tycker ändå att den är sjukligt underskattad. Inte lika bra som ettan men fortfarande riktigt spännande och man bryr sig om karaktärerna, mycket mer behövs inte för en lyckad skräckfilm.
Tharon
2013-05-07
Näst intill obefintlig handling, stängde av efter 2/3, försökte verkligen hålla ut men det gick verkligen inte =/ Medel tvåa.
WillyV
2013-04-30
Basically samma film en gång till - fast sämre. Har sina spänningsmoment, som iofs är desamma som i ettan. Hyggligt spännande, även om vissa personers beteenden är ännu dummare.
dudson
2013-04-19
Inte alls så pjåkig uppföljare! men visst man ledsnar på dom där slemm monstren effter ett tag. men grott filmer är fan coola.
Dobegirl
2013-01-07
Tyckte denna var snäppet bättre än 1an.... För en gångs skull
Astrojacob
2012-07-03
Plotholes som en gigantisk ost, absolut noll regi och dessa ständiga skrämseleffekter... ettan hade lite handling, här handlar de bara idiotiskt och ologiskt. Knapp Tvåa. Enbart för goreälskare.
KyLLo
2012-04-14
Herregud så usel. Det märks verkligen att det är ett nytt filmteam bakom den här uppföljaren. Den första filmen var ju ändå lite mysig och hade en handling, men den här intresserar mig inte det minsta. Först händer absolut ingenting av intresse och sen blir det sönderklippt c-action med skakig kamera till ljudet av grisar som plågas. Det är billigt, övertydligt och störande. Jag blir varken road eller skrämd, bara förbannad. Kommer det en uppföljare till så har jag oerhört svårt att se hur den ska kunna bli ännu sämre. De flesta dåliga skräckfilmer brukar ändå ha sina stunder, men det har verkligen inte den här. Jag vågar nog säga att det är en av de absolut sämsta skräckfilmer jag sett.
Metheuz
2012-04-11
Mycket av det som var bra med ettan går till spillo nu när allt upprepas. All spänning är som bortblåst när det springer runt massa bleka orcher i tid och otid. Och jag kan inte förstå varför poliserna tyckte det var en smart idé att försöka rädda tjejerna lite sådär i smyg när man visste i vilken grotta dom hade försvunnit. Varför inte kalla dit all tillgänglig personal? Kasst slut var det också.
JimmyChris
2012-04-09
Problemet med en 2:a är att man vet vad som ska hända, man har sett det förut! Och det är precis vad den här filmen gör, slutet var ju bara patetiskt... svag 2:a
DrJW
2012-04-08
Minns att den här visades på bio i Övik påsken 2009(!) Av alla filmer som fanns på biografer så valde dem att visa den här under påskhelgen och jag tror inte ens att ettan har visats på bio i Övik. De visade den här och Shutter Island, och jag tror att den här lockade mer publik den helgen eftersom dem ända som var där var ungdomar. Tror inte nån av deras små hjärnor hade orkat med Shutter Island, så därför fick dem väl bättre kick med den här!
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »