Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Instant Swamp


Haname Jinchoge blir av med sitt jobb då företaget går i konkurs. Snart kommer hon i kontakt med sin pappa som jobbar i en butik med antika prylar. Detta inspererar henne att öppna en egen butik och får hjälp och råd från sin pappa.


Originaltitel Insutanto numa
Alternativ titel Instant Numa
Regissör Satoshi Miki
Manus Satoshi Miki
Genre 2000-tal, Komedi
Skådespelare Kumiko Asô, Yutaka Matsushige, Keiko Matsuzaka, Morio Kazama, Ryô Kase, Shunsuke Matsuoka, Shôko Aida, Kankurô Kudô, Ryô Iwamatsu, Eri Fuse
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 75195

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2019-05-06
Sporadiskt rolig men ganska tom film som lever på att vara lite krejsy och inte leder någonstans egentligen. En rätt trevlig titt men lär aldrig se om.
hsimpson
2013-07-23
Lite för seg, lite för gapig. Men nog känner man igen Satoshi-dragen, även om de är klart härligast i Adrift in Tokyo.
zonk
2012-10-24
Inte lika skön som Turtles.. eller insects.. men ändå en schysst feelgood-rulle. Sen känner man kanske igen skådisar och grepp lite för väl efter att ha sett ett par Miki-rullar.
Earthbind
2010-11-23
Mysig, flummig och väldigt underhållande. Det märks tydligt att det är samma regissör som gjort Turtles Are Surprisingly Fast Swimmers,
mylar
2010-08-06
Gapig och störande film med uselt skådespeleri. Dess enda behållning är små roliga detaljer som dyker upp då och då.
MladyMilenka
2010-07-25
Helt fantastiskt galen film. Visst blir den lite gapig och det spelas över en hel del men allt som händer i filmen är så oväntat och udda att det är omöjligt att inte förundras och underhållas.
Gandoon
2010-03-19
Förvisso var den lite rörig ibland, men överlag en riktigt trevlig film. Särskilt om man uppskattar lite galenskap i vardagen, det gör ju trots allt livet roligare, då är den här filmen helt rätt. Filmen har det mesta: Träsk, vattenandar och drakar, avdankankade punkrockare och antikhandlare samt böjda spikar.