Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Interview with the Assassin


En arbetslös kameraman Ron Kobelski kontaktas av sin tillbakadragne granne Walter Ohlinger. Ohlinger hävdar att han var den mystiska andre skytten som sköt och dödade president Kennedy. Ohlinger har hållit tyst alla dessa år, men har beslutat att berätta sin historia, eftersom han har fått diagnosen obotlig cancer.


Originaltitel Interview with the Assassin
Regissör Neil Burger
Manus Neil Burger
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Raymond J Barry, Dylan Haggerty, Renee Faia, Kelsey Kemper
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 137
Filmnummer 14444

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2014-12-05
Filmens handling och idè med att använda sig av mordet på JFK genom en delvis mockumentary är intressant och man vill veta mer. Det som filmen dock förlorar på är att man använder sig av helt okända skådespelare förutom i rollen som "mördaren". Det hade fungerat mycket bättre om man hade använt sig av okända skådespelare rakt igenom. 2+
stenemo
2014-07-08
Mycket intressant koncept
Xenox
2012-08-11
Intressant idé, men det blev lite tråkigt ibland.
GrandMaster_E
2011-10-19
Schysst thriller som tyvärr inte avslutas särskilt tillfredsställande.
Papagiorgio
2008-10-24
Hoppa den här och kolla "JFK" istället, den har allt som den här filmen saknar.
Slicc
2008-10-17
Väntar med spänning på Interview with the Vampire Assassin.
NEDERVETIL
2007-11-09
Som historia intressant men, filmen var ingen höjdare jag kände lite av stilen från en av mina hat filmer: Blair witch Projekt... onödigt dåligt filmat ibland... nåja det finns säkert andra som tycker detta med uselt gjort är intressant.....dock inte jag.. svag 3:a
Gordyal
2007-09-18
Tråkig.

2007-01-15
Som debuterande regissör utan pengar och höjdarkontakter kan det säkerligen vara svårt att få in en fot i filmbranschen och få produktionen utgiven till en bred publik. Ett beprövat knep är att skriva ett eget manus som i huvudsak bygger på en historia om något slag av dokumentärfilmande. Tack vare detta kan man enkelt soppa allt damm under mattan och kvalité, klippning och allt annat som hör till en filmproduktion blir så mycket enklare för skaparna. Blair Witch Project var en film på detta tema som slog igenom kraftigt och för inte många veckor sedan dök den brittiska filmen Last Horror Movie upp på hyllorna i de svenska hyrbutikerna. Open Water är ett annat färskt exempel. Visst är det sköna idéer men det krävs kanske mer än vad många tror på förhand för att få till en lyckad produktion av detta slag. Många tycks ändå köpa det färdiga konceptet vilket inte jag gör i dessa fall. Interview with the Assassin är en likartad film som de redan nämnda sett till det produktionmässiga upplägget. Niel Burger har skrivit sitt första manus som blivit färdig film till bredare publik och har även själv gjort sin regidebut här. Filmen handlar om en cancersjuk gammal man som framför kameran vill dokumentera sitt erkännande att det var han i egen hög person som sköt det dödande skottet när Amerikas president JFK mördades i början av 60-talet. I denna typ av film ser jag ett måste i att skådespelarna spelar realistiskt och trovärdigt framför kameran för att intrycket ska bli det rätta. Om skådespelet faller så blir slutproduktionen inte mycket mer än en pannkaka. Även i detta fall blev jag besviken och tyckte filmen var rätt ointressant trots handlingen i sig. Filmen knyter dock ihop slutet på ett bra sätt men det hjälper föga.
Mr.Blonde
2006-11-10
Märks väl att det inte är en dokumentär, men det räcker ju med att läsa baksidan av fodralet för att fatta det. Jävligt underhållande.
Visa äldre kommentarer »