Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
4
av 5

Into the Wild


Into the Wild är den sanna historien om Christopher McCandless, en toppstudent på Emory University i Atlanta. Efter avslutad utbildning skänker han bort alla sina besparingar till välgörenhet och liftar till Alaska där han bosätter sig mitt ute i vildmarken.


Originaltitel Into the Wild
Regissör Sean Penn
Manus Sean Penn
Genre Biografi, Äventyr, Drama, Roadmovie, 2000-tal
Skådespelare Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener, Brian H Dierker, Vince Vaughn, Zach Galifianakis, Kristen Stewart, Hal Holbrook, Thure Lindhardt, Signe Egholm Olsen, Merritt Wever, Robin Mathews, R D Call
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18366

Recensioner

Skapad 2019-10-20 av
När man i dessa dagar bombarderas med melodifestivalen och sedan får skvallerlöpsedlar i ansiktet om hur deltagarna gör livet svårt för varandra, är det lätt att vilja ge fingret åt alltihop ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-20 av CornMan
Sean Penn, vinnare av en Oscar för sin roll i Mystic River (2003) tar nu tag i rodret och skapar magi på vita duken. Into the wild är en historia om äventyr, spänning, vänskap, sorg och ja, det ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-20 av Spidde
” I read somewhere... how important it is in life not necessarily to be strong... but to feel strong.” Christopher McCandless tog examen från Emory University med fina betyg år 1990. Istället f...   Läs mer »

Kommentarer

setterwall
2019-05-20
Lika fantastisk nu som för 10 år sen. Vilket manus, vilket fotografi, vilket soundtrack! Emile Hirsch är extremt trovärdig i sin roll och Sean Penn har med filmen lyckats förkroppsliga och föreviga Christopher McCandless väsen. Vackert.
Qhorinhalfhand
2019-01-29
Mindes den som bättre än den var, tycker storyn är lite spretig och en del karaktärer lite dåligt skrivna. Men jag gillar den faktiska berättelsen och jag tänker ofta på den här filmen, jag tror att jag kommer gilla boken. Av
Rele
2018-12-27
En bra film. Den här storyn handlar om en pojke eller en ung man med drömmen att åka till Alaska. Sorlig film med väntad slut. Jag gav en svag fyra redan 10 år sedan.
Filmfantast86
2017-10-04
Otroligt bra skildring

2017-08-09
Må senke til +4. Supert soundgrack er det da.

2017-08-09
Pendler mellom 4 og 5.
diafragma
2017-06-28
En riktigt bra film tycker jag!, den var över över 2 timmar men inte ett tugg seg!. Bra skådespelare som gör det riktigt bra i sina roller med. Vackra natur scener som var otroliga att titta på,Mycket återblickande men på ett förståligt sätt utan att bli rörigt!. Denna film tycker jag är värd 5 i betyg!
Albion
2017-06-03
Jag vet inte. Det är egentligen rakt igenom en deprimerande film och jag finner ingen uppbyggande befrielse i hans beslut, bara en tragisk flykt. Som film räknat är väl behållningen att den bygger på en sann berättelse som gör att man ser det hela från ett litet annat perspektiv. Betyget blir en stark 2;a, dvs 2+
RustyFilm
2016-12-07
Sann berättelse om en kille (Christopher Johnson McCandless, 20-23 år gammal) som vill söka livets sanning och mening i naturen istället för i relationer mellan människor. Det hela berättas med hjälp av mycket natur scenerier, i okronologisk ordning och med mycket återblickande.
themodest
2016-11-27
En film som trots att det måste varit ett par år sedan jag såg den fortfarande ofta dyker upp i mina tankar. Jag tyckte då jag såg filmen att den var helt okej, jag blev inte blåst av stolen men jag fann den inte heller dålig. Men av olika anledningar har den lämnat djupare spår än vad många andra "bättre" filmer har gjort genom åren.