Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Into the Woods


I en värld där flera klassiska karaktärer ur bröderna Grimms berättelser lever tillsammans lever också en bagare och hans fru. Efter att en häxa kastat en förbannelse över dem som innebär att de inte kan få barn måste de ge sig ut på deras livs äventyr för att häva förbannelsen.


Originaltitel Into the Woods
Regissör Rob Marshall
Manus James Lapine
Genre Komedi, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare James Corden, Emily Blunt, Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine, Billy Magnussen, Mackenzie Mauzy, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, Tracey Ullman, Christine Baranski, Tammy Blanchard, Lucy Punch, Johnny Depp, Frances de la Tour, Simon Russell Beale
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 901
Filmnummer 111101

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av Stygga-Vargen
Askungen, Rödluvan, Rapunzel, Jack och bönstjälken - alla är välkända sagor som de flesta säkert fick höra som barn och jag kan tänka mig att det även finns ganska många som även sett film...   Läs mer »

Kommentarer


Anakin_84
2021-09-06
Orkar helt ärligt inte ens se klart...sjukt inappropriate med rödluvan och även jack, om man verkligen lyssnar till vad han sjunger, jag menar wth? Utöver det så är det ju i princip bara samma kassa låt dom sjunger på hela tiden låter det som. Ca 48 min, sen orkade jag inte med skiten längre. Kollade ärligt talat bara för att Depp va med...
HerrNenne
2021-01-05
Första 45-60 minuterna är verkligen en åktur, och jag älskade det. Det är inte film när det är som bäst, men det är kanske film när det är som roligast. Den tappar rätt mycket i andra halvan och känns då mest vilse, förvirrad och till och med ointresserad av att berätta resten av historian. Det är väldigt synd. Det finns verkligen några höjdpunkter här dock. Jag måste läsa på om det finns en underliggande "dold" story här under, som kanske blir tydligast i fallet med vargen och rödluvan, eller om det bara är ett skämt. Trodde inte jag skulle tycka sådana skämt på det ämnet var roliga..
KJ
2019-01-25
Många snygga nummer, men du måste vara inställd på att det här främst är ett gäng sjungande skådisar som har kul tillsammans.
vonadel
2018-03-12
Nja. Tyckte till en början att det var lite spännande att de hade vävt ihop flera sagor. Men, efter ett tag blir det bara rörigt och intetsägande. Trots Meryl Streep.. 4/10
isecore
2016-12-31
Svintråkig musikal som uppfyller alla trötta klyschor. Överproducerad och helt meningslös. Undvik!
RunRiot
2016-11-19
Visuellt snygg film och James Corden och Anna Kendrick är ruggigt charmiga. I övrigt känns den mest rörig och ogenomtänkt. Storyn håller inte riktigt och det känns som att en hel del viktiga plotpoints fått strykas till förmån för en massa onödiga låtar som inte för handlingen framåt ett dugg. Det finns även ett antal onödiga karaktärer som mest stjäl screentime från det relevanta (Rapunzel någon?). Allt som allt ingen höjdarfilm alltså, men den funkade för stunden.
Brouhaha
2016-10-05
Charmig film med schyssta skådisar. Ville egentligen ge den en 3'a men med tanke på hur uttråkad jag blev flertalet gånger under filmens lopp kan jag inte riktigt med. Låtarna är ändå helt okej. De som skrev dem gillade uppenbarligen att leka med ord och rim, så de är rätt lustiga ibland, men såhär dagen efter kommer jag inte ihåg någon av dem så som musikal är det här inte vidare bra.
Stygga-Vargen
2016-07-17
Grymt bra! Kul att man får se klassiska sagofigurer i en ny saga och jag älskar delen där Rödluvan (stort plus till Lilla Crawford för den insatsen) besöker bagaren och hans fru för att "köpa" kakor och bröd att ta med sig till mormor. Meryl Streep är den som gör allra bäst ifrån sig men alla skådespelarna i denna film gör ett bra jobb. Bra musik och en bra och intressant story!
janne
2015-12-26
Jag tror mitt betyg skulle ha varit högre om det varit en renodlad fantasy-film utan all sång och dans.
Tatty
2015-12-15
Vet inte vilken betyg den förtjänar. Den förtjänar både betyg 2 och 3. Betyg 2 för den är lite seg och hela musikal kändes lite upprepande. Betyg 3 för Merryl Streep och Johnny Depp spelar bra och för jag gillar dem. Filmen är okej annars, lite rolig och fjantig.
Visa äldre kommentarer »