2.5
2.5
Irene Huss - Tystnadens cirkel
Irene Huss och hennes team utreder en serie våldsbrott där offren blir drogade med GHB och utsatta för tortyr av olika slag. Det finns nästan inga ledtrådar och offren verkar bli fler. Nu måste de arbeta snabbt, men hur...

Originaltitel | Irene Huss - Tystnadens cirkel |
Alternativ titel | Irene Huss - Den tysta cirkeln |
Regissör | Emiliano Goessens |
Manus | Stefan Ahnhem |
Genre | Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Anki Lidén, Lasse Brandeby, Lennart R Svensson, Reuben Sallmander, Dag Malmberg, Angela Kovacs, Eric Ericson, Moa Gammel, Adam Lundgren, Mikaela Knapp, Felicia Löwerdahl, Göran Parkrud, Emelie Strömberg, Niklas Svensson, Jonatan Ekenberg |
Hyfsat underhållande, en del logiska luckor, inte särskilt originellt. Lik de andra i serien. Den här gången pendlar betyget strax över betygsgränsen 2/3.
Lite konstigt att Irenes dotter blir inblandad så många gånger, det blir för överdrivet och för mycket otäckheter för min smak, lite sjukt rentutav!
En Huss film som börjar bra och mot slutet blir dålig. Stefan Ahnhem borde orkat hålla manuset i en hög nivå genom hela storyn. Jag ger en tvåa.
Barnskådisar <3
Den är riktigt bra förutom slutet som e rätt kass. Det drar nästan ner betyget till en tvåa......
Irene Huss dotter och man får mer fokus i denna film. Lite bättre än snittet i serien men når ändå inte upp till en 3:a.
Trotts några små missar så är det den bästa Huss jag sett så här långt. Slutet var lite konstigt dock.
Överraskande slut .Det gick lite fort på slutet tycker jag.
Min första Irene Huss-film och det föll inte så väl ut. Konstlat och överdramatiskt i en osannolik härva av vämjelse. Betyget blir en 2;a.
Det är ju bara så helvetes kasst.