Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Iron Man 3


Tony Starks liv tillintetgörs av en okänd fiende vars makt verkar gränslös. I hans jakt för att hitta den ansvarige tvingas han lita på sin genialitet och sina instinkter för att skydda de som står honom närmast. Samtidigt kommer han närmare svaret på den fråga som i hemlighet besvärat honom - är det mannen som gör rustningen, eller rustningen som gör mannen?


Originaltitel Iron Man 3
Alternativ titel Iron Man Three, Marvel Iron Man 3
Regissör Shane Black
Manus Shane Black, Drew Pearce
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Jon Favreau, Ben Kingsley, James Badge Dale, Stephanie Szostak, William Sadler, Dale Dickey, Ty Simpkins, Miguel Ferrer, Ashley Hamilton, Adam Pally, Wang Xueqi, Shaun Toub, Paul Bettany (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4530
Filmnummer 102175

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Mihon86
Tony är skärrad och plågas av panikångest varje gång han tänker tillbaka på vad som hände i New York (The Avengers). Han tillbringar tiden i sin verkstad och missar att Pepper Potts gamla pojk...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Newt
Marvel Studios har gett identitetsstarka manusförfattaren och regissören Shane Black (Dödligt Vapen, Kiss Kiss Bang Bang) relativt fria tyglar med den senaste filmen inom deras Marvel Cinematic Uni...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-05-09
Avskyr dessa filmer!!! Nej tack du....
HerrNenne
2018-09-22
Karaktärsutvecklingen i den här är bra, men det är egentligen allt som är bra. Skurkarna är inte roliga eller känns som om de är lagom starka för den här tiden i den här världen, actionen byggs upp kring väldigt många deus ex machina-grejor, och när allt ska sammanfattas så känns det mest att okej? Vad är nytt, varför nu, vad var poängen? Men gillar när han är vilse och hänger med ungen.
widez
2018-02-14
Tyckte denna var bättre än tvåan faktiskt. Helt ok underhållning!
Zingostar
2018-01-13
Urusel film. Downey Junior är useli huvudrollen och handlingen är obegriplig.
Murvel48
2017-11-30
Jag gillar inte Downey Jr, vare sig som Iron man eller Sherlock Holmes men hade man bara klippt bort en halvtimma av den ovidkommande larviga smörjan kunde den här filmen rentav fått godkänt.
menschenfeind
2016-06-24
Antagligen den sämsta MCU-filmen hittills. Dum handling, för lång, sabbade karaktärer och allmänt forcerat.
Grillo
2016-03-21
Sämst av mcu-filmerna... Hyfsat underhållande och en bra slutstrid men rätt intetsägande helhet. Brydde mig helt enkelt inte så mycket...
FabianBom
2016-01-18
bättre än del 2, men lite sämre än första filmen, men ändå en kanonfilm, som ger bra skådespel, action, humor. ända negativa är ben Kingsleys roll.
Bernhard99
2015-09-06
vilken jävla b-film. Hur många sekunder ägnades åt att förklara själva plotten? 10 sek?
Luciphere
2015-08-01
I grunden en hederlig "forskare drabbas av megalomani och skall ta över världen"-story. Men snyggt utförd och stundtals mäktig action. God underhållning och Downey gör sin roll som sig bör.
Visa äldre kommentarer »