billiga elavtal

billiga elavtal
2.1

Ishtar

Två omkringdrivande sångare blir bokade att sjunga på The Ishtar Hilton. Samtidigt blir de indragna i ett internationellt spel mellan emiren av Ishtar, landets rebeller och CIA.

Originaltitel Ishtar
Regissör Elaine May
Manus Elaine May
Genre Komedi, Action, Thriller, Äventyr, 80-tal
Skådespelare Dustin Hoffman, Warren Beatty, Carol Kane, Tess Harper, Isabelle Adjani, Charles Grodin, Jack Weston, Aharon Ipalé, Fijad Hageb, David Margulies, Cristine Rose
Filmnummer 1908

Skapad 2019-10-29 av Anonym
I filmen ”Ishtar” får vi följa med Dustin Hoffman på äventyr i ett främmande land. Ett komiskt äventyr från början till slut (om man gillar humorn, vilket inte jag gör). Filmen handlar om ...   Läs mer »

Starkbröl
2024-04-29
Kass och inte rolig och känns väldigt mycket som en film där stjärnorna tagit över kontrollen och ingen vågar säga emot dem, men inte så annorlunda än många liknande ickekomedier från samma tid. Jämförelsen med Spies Like Us är naturlig, jag minns den som precis lika förfärlig. Lite kul ändå att Hoffman gick direkt från den här till tokhyllade Rain Man.
Ful_fisk
2024-02-18
Var den inte värre? Det här var ju en ganska ordninär 80-tals-komedi. Är det bara de stora namnen och den svulstiga budgeten som fick kritikerna att såga? Hade detta varit en Reitman- eller Landis-film med Dan Ackroyd och Chevy Chase i rollerna hade den troligen passerat ganska hyfsat. Jag tänker nog så för detta känns väldigt likt just Spioner är vi allihopa, Landis-filmen med Ackroyd och Chase. Själv tycker jag Hoffman och Beatty är rätt charmiga som dessa hopplösa losers, och även om storyn är ganska forcerad och ett par scener är ganska olämpliga, så har filmen ändå tillräckligt många garv för ett nätt och jämnt godkänt betyg. Ingen direkt underskattad film, jag förstår varför den floppade, men varför den blev så enormt sågad begriper jag nog ändå inte. Roligare än Spioner är vi allahopa.
Harford
2017-07-17
Fy vad gräsligt.
haajen
2014-12-01
En av de mest hatade filmerna nånsin och jag gillar den rätt rejält, garvar högt flera gånger, Hoffman är strålande rakt igenom! Inget märkvärdigt måhända men betydligt roligare än flera mer framgångsrika komedier.
Hangaround
2014-03-24
Djupt förvirrad, djupt rasistisk, hemskt fånig.
JanneN
2013-12-15
En tvåa för Hoffman och Beatty.

2011-11-01
Jag fattar inte varför den är så sågad. En vanlig film, inget annat.
Pembleton
2011-06-02
Tycker att den är kul. Lite som en korsning mellan Woody Allens Bananas och Hot Shots.
KyLLo
2010-03-21
För fånig.
Greystalker
2010-01-27
Ja, bra var den ju inte. Kul att se Dustin dock.