1.1
1.1
Island of the Dead
En grupp strandsatta människor försöker överleva kampen mot övernaturliga flugor på en öde ö.

Originaltitel | Island of the Dead |
Regissör | Tim Southam |
Manus | Tim Southam, Peter Koper |
Genre | 2000-tal, Skräck, Thriller |
Skådespelare | Malcolm McDowell, Talisa Soto, Bruce Ramsay, Steffen Wink, Mos Def |
Namnet får en att tro att man har lite zombiesplatter framför sig, men istället får man bara tråk...
Den absolut sämst filmen jag någonsin sett. Har ingen handling, inga effekter, dåliga skådespelare..för mkt dåligt att lista, den suger helt enkelt!
En tvättäkta B-film. Musiken är helt ok dock men det kollar man ju inte på film för...
sämsta skit jag sett på länge..
Skräck? Thriller? Rysare? Uh, I don't think so. Den försöker så jva mkt men faller på nästan allt. Men jag gillar idéen och klarar inte att såga den totalt.
Synd att jag inte kollade upp den här innan... jag kollade inte ens klart på den, och jag kollar ALLTID klart på en film, ibland bara för att kunna sätta rätt betyg, men när det står klart efter en timme att det bara blir 1 oavsett vad som händer därefter så finns det ju ingen mening med att kolla klart!!! Se den inte!!!
Suger pullla !
Den sämsta skräckfilmen som jag någonsin sett !!
I den första timmen av filmen händer ingenting, och sen blir den något bättre, sen dyker den igen.
det luktar dålig b-film