Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

It Comes at Night


En pappa gör allt för att beskydda sin fru och deras son från den mystiska närvaron som terroriserar familjen utanför deras dörrtröskel.


Originaltitel It Comes at Night
Regissör Trey Edward Shults
Manus Trey Edward Shults
Genre Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Riley Keough, Kelvin Harrison Jr, Griffin Robert Faulkner, David Pendleton, Chase Joliet, Mick O'Rourke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 586
Filmnummer 125561

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2022-11-10
Mysig post apokalyps-ish-miljö, ensamt och ödsligt. Hade gärna fått mer info och sett att skaparen inte hela tiden haft foten på bromspedalen. Det blir För återhållsamt. Svag 3:a. Kommer se tillbaka på den här som Kunde blivit något åt A Quiet Place-hållet men inte riktigt försökte.
Andreas_
2020-03-18
nja...vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna film, cool titel som får en att förvänta något mycket spännande men det blir aldrig spännande...kan inte skriva mer utan att avslöja något men jag kände nog att jag slösat för mycket tid med att se denna, kanske är det jag som inte riktigt förstått vad regissören vill säga med filmen men om jag har förstått den rätt så var den riktigt tråkig och meningslös som lämnar mer frågor efter filmen är slut än svar, Joel Edgerton är som vanligt bra och enligt mig räddar filmen från total sågning men visst för den en tanke till hur världen skulle kunna bli om corona var ett värre virus och bara fortsätter sprida sig utan något vaccin på väg, så filmen är kanske lite mer passad att se i dagens läge och kan ge en annan typ av känsla men den tar sig aldrig riktigt och blir mest platt och tråkig än intressant och spännande, betyget blir dock en stark 2:a för skådespeleriet som är riktigt bra, även av dom okända skådespelarna.
Andreas_
2020-03-18
nja...vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna film, cool titel som får en att förvänta något mycket spännande men det blir aldrig spännande...kan inte skriva mer utan att avslöja något men jag kände nog att jag slösat för mycket tid med att se denna, kanske är det jag som inte riktigt förstått vad regissören vill säga med filmen men om jag har förstått den rätt så var den riktigt tråkig och meningslös som lämnar med frågor efter filmen är slut än svar, Joel Edgerton är som vanligt bra och enligt mig räddar filmen från total sågning men visst för den en tanke till hur världen skulle kunna bli om corona var ett värre virus och bara fortsätter sprida sig utan något vaccin på väg, så filmen är kanske lite mer passad att se i dagens läge och kan ge en annan typ av känsla men den tar sig aldrig riktigt och blir mest platt och tråkig än intressant och spännande, betyget blir dock en stark 2:a för skådespeleriet som är riktigt bra, även av dom okända skådespelarna.
vonadel
2020-01-31
Tycker den började lovande och intressant. Jag var nyfiken på hur den skulle utveckla sig. Kändes som den skulle kunna ta flera vägar. Men sen tappade den tyvärr, och slutresultatet blir medelmåttigt. 5/10
Gordyal
2020-01-07
Det är inte mycket man får veta om vad som egentligen har hänt, men det känns inte heller viktigt. Det vi får istället är en psykologisk drama-thriller, och en stämningsfull och stabil sådan. Inget revolutionerande men långt ifrån en klyschfest. Jag gillade den, den var helt okej. (8+/15)
KyLLo
2019-07-25
Jag tror att jag förstår vad funkisvilla menar med "oinspirerat". Dramaturgin var inte bra och den kändes amatörmässig. Miljöerna var skapliga. Jag försökte se den två gånger och tappade intresset båda gångerna. Till viss del kan värmen ha spelat in, så jag ska nog försöka ge den ett tredje försök någon gång. Men tills vidare får den en svag tvåa.
mammene
2019-07-25
Här ligger fokuset på det psykologiska spelet mellan karaktärerna och det okända där ute. Jag uppskattar att man inte smaskar på med en massa effekter, utan att det mer ligger en misstänksamhet och utsatthet och dallrar och att det aldrig blir överdrivet. Slutet blir lite att fundera över, sådant gillar jag, så det blir en trea.
funkisvilla
2019-02-10
Hade hoppats på något liknande "The Thing" vad gäller stämning och misstänksamhet men usch nej. Tråkigt och oinspirerat. Sonen var bra på att spela dock.
Sodastream
2019-01-17
Lite frustrerad över att jag såg denna efter "Birdbox", för på något undermedvetet plan förväntade jag mig att den här nästan skulle vara som en förlängning av den filmen. Önskar att jag kommit in i filmen utan att veta någonting om den och totalt opåverkad av allt jag sett innan (A quiet place, Birdbox som sagt..) och att den liksom fått knocka mig från vänster. Fan också.
StureStenhög
2018-12-02
En stämningsfull postapokalyps-rulle, väldigt klaustrofobisk och med väldigt mycket paranoia. Jag gillar fokuset på karaktärerna och gruppdynamiken, och alla beter sig trovärdigt. Men jag tycker ändå att det är ett väsentligt problem att man bygger upp till ett mysterium som man sedan helt skiter i, innovativt historieberättande kanske, men det blir inte automatiskt bra. Samtidigt är den knappast revolutionerande som karaktärsstudie heller. Jag gillade den medan jag såg den, men den lämnar en bitter eftersmak. Svag trea
Visa äldre kommentarer »