1.9
1.9
It's a Very Merry Muppet Christmas Movie
Mupparnas teater hotas att läggas ned och rivas för att göra plats för en ny hipp inneklubb, men en ängel lägger sig i för att skipa rättvisa.

Originaltitel | It's a Very Merry Muppet Christmas Movie |
Regissör | Kirk R Thatcher |
Manus | Tom Martin |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, 2000-tal |
Skådespelare | Joan Cusack, Whoopi Goldberg, Dave Goelz, Bill Barretta, Eric Jacobson, David Arquette, Matthew Lillard, William H Macy, Zach Braff, Sarah Chalke, Neil Flynn, John C McGinley, Judy Reyes, Steve Whitmire (röst) |
Harmlös, lagom underhållande, det funkar väl, inte mer.
Fattar inte heller gnället. Det är ju mupparna som mupparna ska va, i sin enkelhet. Kanske den minst bra julfilmen med dem, men det är fortfarande jul + mupparna.
En svag, svag tvåa tack vare "scrubs", "Gud" och Yoda-referensen. Annars var det bra tänkt och kass genomfört!
Fattar inte gnället. Lätt den bästa Mupparnafilmen efter Hensons död, med mer av hans salt och bett än i de andra disneyfierade sliskvarianterna.
inte bra alls...besviken
tyckte den var rätt så underhållande men å andra sidan har jag ju inte sett så många muppet filmer än
Det känns i mitthjärta när jag gör det men det här blir tyvärr en etta. Inte alls som de klassiska mupp filmerna. Tråkig och fjantig.
En stark tvåa eller svag trea, kan inte bestämma mig, men men... Räkan var klart bäst med sitt ständiga "Okej".
Mupparna är kult men det här är riktigt, riktigt dåligt.
Den får en stark två, ganska rolig för att vara mupparna.